Niet alleen het Walt Disney Studios Park (binnenkort Disney Adventure World) krijgt momenteel een volledige make over, ook het Disney Village gebied wordt grondig aangepakt en zal volledig opgefrist worden, en een mooier geheel worden. De laatste jaren verloor Disney Village veel van haar eigen karakter waardoor Disneyland Parijs de handen in elkaar sloeg om dit gebied een nieuwe make over te geven. Ondanks ze recent gestart zijn is er nog flink wat werk. Vandaag ter ere van de 32ste verjaardag van Disneyland Parijs bracht men meer informatie en nieuwe concept foto’s naar buiten.

Nieuwe conceptfoto’s

Op bovenstaande conceptfoto merk je dat er veel meer sfeer en karakter terug te vinden zal zijn in het Disney Village gebied. Het Disney Village gebied is voor iedereen gratis toegankelijk en geeft plaats aan verschillende Disney winkels, maar ook externe winkels zoals bijvoorbeeld een Lego winkel. Ook zijn er veel verschillende eetgebieden te vinden waaronder restaurants, fastfood en bars.

Disney Wonders

Eén van de winkels, namelijk de huidige Disney Store zal veranderen van naam en krijgt de naam Disney Wonders. Daarbij zal niet alleen de buitenkant veranderen maar ook binnenin zal het een flinke make over krijgen.
Zoals Disney het zelf beschrijft zal deze vernieuwde winkel een moderne, warme en dynamische ervaring worden voor gasten die de winkel bezoeken. Dit valt ook op onderstaande conceptfoto te zien.

Disney Home winkel

Ook de huidige ‘Disney Fashion Junior’ winkel zal plaats moeten ruimen voor een nieuwe Disney winkel. Momenteel worden er in deze winkel kinderkleding verkocht maar dit zal al snel verleden tijd worden.

De Disney Home winkel zal zowel mode als huishoudelijke artikelen verkopen wat zoals de naam al doet vermoeden vooral zorgt voor zaken die je vooral tijdens je dagelijks gebruik thuis kunt gebruiken. Denk zo bijvoorbeeld aan borden en ander bestek, kleding, decoratie en meer.

Ook deze winkel zal een moderne en dynamische look krijgen zoals je op de twee onderstaande concept foto’s kunt zien. De winkel zal al eind dit jaar (eind 2024) geopend worden, terwijl de Disney Wonders ergens later in 2025 zal volgen.

Nieuw uiterlijk LEGO Store

De LEGO Store in Disney Village is intussen al jarenlang een vaste waarde geworden in Disney Village en zal binnenin weinig veranderen. Het krijgt echter ook een volledig nieuw uiterlijk aan de buitenkant zoals te zien is op onderstaande concept foto.

Zo zullen er grote nieuwe LEGO bouwwerken te bewonderen zijn, een fotolocatie waar je een leuke foto kunt nemen en interactieve interacties.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.