Op 2 april 2021 zouden de deuren van Disneyland Parijs opnieuw de deuren openen voor bezoekers, mits de toestand rond corona op dat moment beter zou zijn in Europa. Gisteren vond het overlegcomité in Frankrijk plaats waarop Disney vandaag met de vakbonden in gesprek ging om te bekijken wat ze eventueel konden doen. Kort na de middag kwam Disneyland Parijs dan toch met het nieuws dat het voorlopig nog gesloten blijft tot na 2 april. Er is geen nieuwe datum gegeven, men zal steeds updates weergeven en wanneer mogelijk wilt men bij een volgende datum dan ook gelijk een correcte datum geven dat men echt kan heropenen.

Disneyland Parijs:
“Vanwege de heersende omstandigheden en reisbeperkingen in heel Europa zal Disneyland Parijs niet opnieuw openen op 2 april 2021 zoals voorzien. We zijn zeer optimistisch dat we binnenkort snel weer open kunnen gaan en we zullen hierover updates geven vanaf wanneer dit mogelijk is. Kijk hiervoor regelmatig op de Disneyland Parijs website voor regelmatige updates. Als je een reis geboekt hebt bij ons, heb je de flexibiliteit om je aankomst datum te wijzigen of je reis volledig te annuleren zonder kosten. Kijk zeker ook op onze website voor de laatste commerciële voorwaarden.
We appreciëren het ten harte je voortdurende begrip en kunnen niet wachten om je opnieuw te verwelkomen.”

Ook de president van Disneyland Parijs, Natacha Rafalski neemt de tijd om zowel de gasten als cast members van Disneyland Parijs persoonlijk te woord te staan in onderstaand filmpje met een kijkje waar ze zich intussen mee bezig houden tijdens de gesloten periode.

Disneyland Parijs is hierdoor in april nog het enigste Disney Themaparken Resort dat nog gesloten zal zijn, vermits het Disneyland Resort in Californië ook in april opnieuw operationeel zal zijn na een sluiting van maar liefst 13 maanden. Hierdoor zijn vanaf april Shanghai Disneyland, Hong Kong Disneyland, Tokyo Disney Resort, Disneyland Resort in Californië en Walt Disney World in Florida allemaal weer geopend voor publiek. We verwachten dus ook dat Disneyland Parijs op zich richting eind april of mei toch opnieuw de deuren gaat openen en als het dan allemaal meezit alle Disney Parken op dat moment wereldwijd open zijn en zullen open blijven.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.