Wanneer je meerdere dagen in een Disney themapark verblijft is het zeker aangeraden om in een Disney hotel te verblijven. Ze ademen pure Disney sfeer uit waardoor zelfs na sluitingstijd van de parken je verder van de Disney magie kunt genieten. De laatste jaren is men in Disneyland Parijs ook hun hotels flink aan het vernieuwen. Ze krijgen een nieuwe en verfrissende look, en men werkt nu ook meer in thema’s. Zo werd Santa Fe bijvoorbeeld van een mexicaans thema nu een Cars thema, Hotel Cheyenne dat in het teken van cowboys staat is nu meer richting de stijl van Woody uit Toy Story doorgetrokken, maar de grootste verandering vind momenteel plaats en dat is de aanpassing van Hotel New York dat nu volledig in het teken staat van de superhelden van Marvel. Volgende stap? Het Disneyland hotel dat zich tevens begint aan de ingang van Disneyland Parijs en je zelfs een zicht geeft op het Disneyland Park.

Het Disneyland Hotel, dat gunstig is gelegen bij de ingang van het Disneyland Park in Disneyland Parijs, is sinds april 1992 voor veel gasten een Victoriaanse 5-sterrenervaring geworden. Nu legt de Disneyland Paris website uit dat het hotel momenteel wordt gerenoveerd, waardoor het “Magischer dan ooit” zal worden:
Een majestueus Disney Hotel aan de poort van het Disneyland Park, het Disneyland Hotel wordt momenteel gerenoveerd om het nog magischer dan ooit te maken. Onze Disney Imagineers zullen hun magie gebruiken om het nog unieker te maken en de onberispelijke 5-sterrenservice en ongeëvenaarde Disney gastvrijheid te versterken.

De grootste transformatie zullen de kamers zijn. Disney heeft officieel concept art uitgebracht van een nieuwe themakamer van de geanimeerde klassieker Assepoester. Gasten kunnen een nieuw koninklijk Disney thema ervaren met een klassieke Victoriaanse stijl. Zoals je kunt zien, zullen gouden accenten en afbeeldingen van de klassieke scènes zoals Assepoester en Prins Charming die dansen in het maanlicht en Assepoester in haar bruidsjurk een romantisch en verfijnd gevoel geven aan gasten die blijven overnachten in het Disneyland Hotel. Niet alleen de klassieke prinsessen zoals Assepoester, Sneeuwwitje en Doornroosje zullen plaats vinden in het hotel maar ook zullen er kamers zijn van de nieuwe Disney royals zoals Anna en Elsa uit Frozen en Rapunzel.

Deze kamer is compleet met tijdloze zithoeken en lades, een spiegel in Victoriaanse stijl en prachtig behang met prinsessenthema van Disney Prinsessen. Dit nieuwe concept brengt gasten naar een eigen sprookjesrijk.

Als je goed naar het tapijt kijkt, kun je zien wat eruitziet als een glazen muiltje, dat de meest geliefde scène van Assepoester vertegenwoordigt. Kleine details die Disney Imagineers naar dit gerenoveerde hotel brengen, zullen de gasten herinneren aan deze klassieke films en het gevoel hebben dat ze het zelf beleven.

Dit laat Disneyland Parijs voorlopig weten over deze vernieuwing:
Het Disneyland Hotel wordt omgetoverd tot een sprookjesrijk dat geschikt is voor onze geliefde Disney Prinsessen en Prinsen. Van klassiekers als Belle en het Beest, Assepoester en Doornroosje tot recentere hits als Frozen en Rapunzel. Verwacht een verfijnde, verhalende inrichting en magische accenten die het hele gezin zullen verrassen en verrukken, zoals alleen Disneyland Paris dat kan.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.