Het Disneyland Resort in Anaheim (Amerika) zal later deze week de eerste superlocatie zijn voor COVID-19-vaccinaties in Orange County. Wanneer het themapark onderdeel wordt van de strijd tegen de wereldwijde pandemie, maakten functionarissen maandag bekend.

Volgens de provincie zal de site de mogelijkheid hebben om dagelijks duizenden inwoners te vaccineren.

“Het Disneyland Resort, de grootste werkgever in het hart van Orange County, is opgestaan ​​om als eerste de Super POD-site van de provincie te zijn, een monumentale taak op zich genomen in ons vaccinatiedistributieproces”, zei waarnemend voorzitter Andrew Do, First District, in een county verklaring waarin de site wordt aangekondigd. “We waarderen de steun van de Orange County Fire Authority, onze steden en onze inwoners, terwijl we doorgaan met het uitrollen van COVID-19-vaccinaties in de hele provincie.”


De Disneyland-site zal naar verwachting later deze week operationeel zijn, passend bij een vergelijkbare tijdlijn als in Los Angeles om het Dodger Stadium van een COVID-19-test-super-site naar een vaccin-super-site te veranderen.

De site zal nog steeds de richtlijnen van de staat volgen en alleen het vaccin verstrekken aan mensen die in aanmerking komen voor vaccins. Momenteel staat de staat alleen mensen toe die zich in “Fase 1a” bevinden om vaccins te ontvangen, waarbij de groep onlangs is uitgebreid tot iedereen van 75 jaar en ouder, volgens de verklaring van de provincie.

“Coronavirus heeft zowel een volksgezondheidscrisis als economische verwoesting gebracht”, zei burgemeester Harry Sidhu van Anaheim in de verklaring van de provincie. “Met deze supersite gaan we beide overwinnen. Elke vaccinatie die in Anaheim wordt uitgevoerd, zal levens helpen redden en de heropening en het herstel van onze stad versnellen. “

Het Disneyland Resort in Anaheim is momenteel het Disney Themapark dat al de langste sluitingsdagen heeft sinds de corona pandemie de wereld rond ging. Op deze manier komt er dan toch eindelijk een lichtje aan het einde aan de tunnel zodat dit Disney themapark hopelijk snel weer zijn deuren kan openen voor bezoekers.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.