Gisteren ontving Disneywinkel DNexus te Edegem honderden gasten. Aanleiding hiervan was dat de bekende Disneykunstenaar Jim Shore te gast was in deze winkel.

Jim Shore is een redelijk populair bedrijf dat verzamelbeeldjes produceert, waaronder veel iconische personages uit de popcultuur. Een van de lijnen van Jim Shores heet Disney Traditions. Zoals de naam al aangeeft, zijn er verschillende bekende en geliefde Disney-personages in die serie.

Jim Shore nam uitgebreid de tijd om te signeren en kennis te maken met zijn fans.

Het was niet de eerste keer trouwens dat Jim Shore zich begaf naar deze Disney winkel van Nancy en Tom. Voorheen deed hij ook al hetzelfde voor Disneywinkel DNexus. Hij gaf toen al aan dat hij weer zou terugkeren naar deze winkel.

DNexus deed zijn best om er een fantastisch evenement van te maken. Er waren Tombola prijzen en ze deden een leuke actie waarbij je “Jim Shore Dollars” kon verzamelen. Daarnaast kregen fans de kans om het exclusieve “Darling Dreamer: Cinderella” beeldje van Jim Shore te bemachtigen.

DNexus?
Wie denkt dat Disney enkel voor kinderen is, heeft het goed mis! Bij Nexus Six zijn fervente verzamelaars van alle leeftijdsklassen welkom. Het is een zaak waar iedereen zich goed voelt, en waar de “Disney Magie” duidelijk aanwezig is… Als je bij Tom en Nancy binnenstapt, voel je meteen dat ze leven voor het verzamelen, en de verzamelingen van hun klanten. Spring dus zeker eens binnen bij Nexus Six om even weg te dromen…

Winkel te Antwerpen
Hoogstraat 49
2000 Antwerpen
0484/93.27.85
03/234.21.97

Winkel te Edegem
Doelveldstraat 19-21
2650 Edegem
0471/45.32.71

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.