Julian Bass, een jongeman van 20 jaar en een enorme fan van Disney. Zo maakte hij een kort TikTok filmpje waarin hij verschillende Disney Helden uitbeeld, van een Star Wars Jedi inclusief lightsaber naar Ben 10 en zelfs Spiderman komt mee aan de beurt. Eerlijk? Wij vinden het ook een geweldig filmpje.

Het doel van Julian Bass was om toch wel wat kijkers te krijgen naar zijn filmpje, in dit kort filmpje is enorm veel tijd gekropen, maar het bracht wel een professioneel resultaat. En de kijkers? Het filmpje werd zo massaal gedeeld dat het intussen zelfs al meer als 21 miljoen keer bekeken is.

En wat nog beter? Zelfs Bob Iger reageerde op zijn tweet, voormalig CEO van The Walt Disney Company, waarvan bekend is dat hij nog steeds van alles doet voor The Walt Disney Company.

In een tweet zegt Bob Iger “De wereld zal jouw naam weten!”. Wat hij daarmee precies bedoelt is niet duidelijk, misschien gaat het enkel om een antwoord op zijn filmpje en moet er niet veel achter gezocht worden, maar voor hetzelfde geld wilt Bob Iger wel iets regelen en zijn droom laten uitkomen om iets te betekenen voor Disney.

Ook enkele andere mensen in Hollywood is deze tweet met tiktok filmpje al opgevallen en blijkbaar is Julian Bass zijn naam daar ook al een paar keer gevallen.

https://twitter.com/thejulianbass/status/1278714517770440707

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.