De direct-to-consumer voorzitter van Disney, Kevin Mayer, heeft bevestigd dat Disney+ binnenkort meer inhoud zal aanbieden die is gericht op zijn volwassen publiek.

Kevin Mayer:
We gaan meer dingen toevoegen die gericht zijn op volwassen publiek. Dit neemt wel wat doorlooptijd in beslag om echt hoge kwaliteit te creëren. We hebben ze in een ritme en we denken dat het het juiste ritme is die we kunnen garanderen dat het van hoge kwaliteit is. We willen de dingen niet haasten om volume te hebben, dat is niet onze filosofie. We willen minder dingen beter doen.

Kwaliteit boven kwantiteit is vanaf het allereerste begin het kernprincipe van Disney+ geweest. De meeste nieuwe op volwassenen gerichte inhoud zal hoogstwaarschijnlijk de vorm aannemen van Disney+ Originals.

Wanneer Kevin Mayer of iemand bij Disney ‘volwassen’ inhoud zegt, verwijzen ze naar inhoud die niet hoger is dan PG-13 met onderwerpen op hoog niveau die over het algemeen de voorkeur genieten van oudere doelgroepen.
Volgens de mensen van Disney staat een deel van die op volwassenen gerichte inhoud al op Disney+. Denk zo bijvoorbeeld aan de documentaires van National Geographic, The World According to Jeff Goldblum, Encore! en The Mandalorian

Afgezien van lichte stijgingen in fysieke en verbale intensiteit, lijkt het er echter nog steeds op dat Disney+ het veilig zal houden met algemene gezinsvriendelijke inhoud. Met andere woorden als een kind thuis toch ouderlijk toezicht uitschakelt, zal hij nooit iets tegenkomen dat echt ‘volwassen’ is.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.