Ondanks Nederland al als testpubliek gebruikt werd voor Disney+, gaat volgende week op 12 november Disney+ echt van start.
Disney+ zal zo vooral een grote concurrent voor Netflix worden.

Echter zijn er best grote verschillen tussen Disney+ en Netflix. Zo zal Disney+ content aanbieden als Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, wat we niet (meer) zullen zien op Netflix.

Maar dit is nog niet het grootste verschil. Het grootste verschil zal vooral zijn dat Disney+ geen rotatie systeem zal gebruiken zoals Netflix. Bij Netflix is het zo dat hun content qua videotheek regelmatig wijzigt. Zo komen en gaan films in de verschillende maanden, en ook seizoenen hebben hier een grote bijdrage aan. Bij Disney+ zal dit niet zo zijn, deze zullen permanent een grote schat aan films blijven aanbieden zonder te verdwijnen of vervangen worden.

Wanneer Disney+ volgende week officieel van start gaat zullen mensen met een abonnement toegang krijgen tot een zééééér groot assortiment films. Van Disney klassiekers tot pixar films, van televisie shows van onze kindertijd tot nieuwe televisie shows die gemaakt zullen worden voor Disney+.

Disney+ abonnees hebben uren tot wekenlang kijkplezier met de content die Disney aanbied. Het platform zal 640 titels tellen wanneer het live gaat op 12 november 2019 en het lijkt erop dat dat aantal niet snel zal afnemen maar juist toenemen met exclusieve content en nieuwe films in de toekomst die op Disney+ steeds zullen worden toegevoegd.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.