Ron Moore, uitvoerend producent voor For All Mankind, is momenteel met Disney aan het bekijken om een Disney Themaparken Universum te maken, gebaseerd volgens personages die verzonnen zijn in attracties van de Disney Parken. Hij zal meerdere tv projecten voor Disney+ maken die allemaal plaats zullen vinden in dit universum.

Moore zal het eerste project schrijven en produceren, getiteld The Society of Explorers and Adventurers. Tot deze categorie horen pioniers, avonturiers en uitvinders. We zien hier bijvoorbeeld Harrison Hightower III, bekend als de eigenaar van de Tower of Terror in Tokyo DisneySea, Lord Mystic wie dan weer bekend is als de eigenaar van Mystic Manor in Hongkong Disneyland en dr. Albert Falls, oprichter van Jungle Navigation Company, de organisatie achter de Jungle Cruise. Vermits er ook nog een film uitkomt over ‘Jungle Cruise’, die vorig jaar al opgenomen is en dit jaar uitgebracht zal worden, kan het goed zijn dat we laatst genoemde ook in deze film weer gaan tegenkomen.


Op bovenstaande foto Harrison Hightower III, eigenaar van Tower of Terror (Tokyo Disney Sea)

Moore zou ook nauw samenwerken met het Disney Imagineering Team aan andere projecten die het eerste deel zouden zijn van een universum vergelijkbaar met Marvel, maar dat zich afspeelt in het Magic Kingdom. Moore zou toezicht houden op de hele franchise. Maril Davis en Ben McGinnis van Moore’s Tall Ship Productions zijn ook bij alle projecten betrokken. Het Disney Parken Universum dat waarschijnlijk de naam “Magic Kingdom Universe’ zal krijgen, zal als doel hebben waar de themalanden en personages van de Disney Parken en klassieke films allemaal in een andere realiteit bestaan.


Op bovenstaande foto Lord Mystic, eigenaar van Mystic Manor (Hong Kong Disneyland)

Het zou dus goed kunnen zijn dat we later ook nog projecten gaan zien die evengoed afkomstig zijn van attracties in Disneyland Parijs. Denk zo bijvoorbeeld aan Phantom Manor met personages als Henry Ravenswood en dochter Melanie, of bijvoorbeeld Big Thunder Mountain.


Op bovenstaande foto attractie Jungle Cruise (Walt Disney World, Disneyland Californië, Hong Kong Disneyland en Tokyo Disneyland

Zijn jullie ook al zo benieuwd als ons hoe dit project zal uitpakken?

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.