Disney+ is intussen een week geleden officieel live gegaan en ze hebben naar je klachten geluisterd en werken eindelijk aan een functie voor “kijk verder”.

Net zoals het geval is bij de streamingservice Netflix, wilt Disney+ een functie invoegen met ‘kijk verder’. Dit is vooral makkelijk bij series, zo hoef je niet te onthouden wat de laatste aflevering was dat je bekeken had. Disney+ zal dit voor jouw dan onthouden. Hetzelfde betreft wanneer je een film voor de helft bekijkt. Deze zal daarna ook verschijnen bij de “kijk verder” functie, zodat je niet weer alle films en series door moet lopen om te vinden wat je zoekt of de zoekfunctie hoeft te gebruiken.
Disney+ behoud nu je plek al subtiel, maar het presenteert nog niet de voor de hand liggende functie die kijkers op Netflix wel hebben.

Er is echter nog geen officiële datum voor wanneer kijkers kunnen verwachten dat de functie aan het platform wordt toegevoegd. En met andere problemen die al op de loer liggen, moeten Disneyfans mogelijk hun voortgang semi-handmatig bijhouden tot na Nieuwjaarsdag 2020.

Het ontbreken van deze functie is slechts een van de vele klachten en problemen die uit de openingsweek van Disney+ naar voren komen. Hoewel het binnen 24 uur meer dan 10 miljoen abonnementen opleverde, waren de technische festiviteiten van korte duur. Onmiddellijk ondervond Disney+ problemen met de verbinding.

De lancering van Disney + doet in veel opzichten denken aan de openingsdag van Disneyland. Er worden nog steeds stukken in elkaar gezet terwijl mensen door de straten lopen. Maar weet je wat? Desondanks overwon Disneyland. En als de Disneyfans daar een beetje geduld hebben, zal Disney+ ook zegevieren.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.