Goed nieuws voor de Marvel fans onder ons!
Terwijl we nog vol op genieten van elke week een nieuwe aflevering van de serie ‘WandaVision’, laat Disney vandaag ook weten dat ze gaan werken aan een Black Panther serie dat de naam Kingdom of Wakanda zal krijgen. Het is hierdoor de zoveelste Marvel film dat ook een eigen serie krijgt, wat enkel maar toegejuicht word.

Ondanks we afgelopen augustus nog afscheid moesten nemen van Chadwick Boseman, die de rol van Black Panther speelde, te overlijden kwam aan darmkanker, is Marvel toch vol op bezig aan een nieuwe film rond Black Panther. En blijkbaar blijft het daar dus niet bij nu er een eigen serie aangekondigd is dat zoals de naam het al doet vermoeden, over het fictieve koninkrijk Wakanda zal gaan.

Wanneer deze serie ook daadwerkelijk naar Disney+ komt zal nog even afwachten zijn. Sowieso is het de bedoeling dat eerst de film Black Panther 2 nog uitkomt, deze zal, als alles goed gaat, uitgebracht worden op 8 juli 2022.

De serie wordt ontwikkeld door Black Panther’s co-schrijver en regisseur Ryan Coogler, die momenteel ook werkt aan het vervolg van de film, Black Panther 2. Coogler’s bedrijf Proximity Media heeft een tv-deal voor vijf jaar getekend met Disney.

“Met Black Panther bracht Ryan een baanbrekend verhaal en iconische personages tot leven op een echte, betekenisvolle en gedenkwaardige manier, waardoor een keerpunt op cultureel gebied ontstond”, zei Bob Iger, CEO van Disney, in een verklaring. “We zijn verheugd om onze relatie te versterken en kijken ernaar uit om meer geweldige verhalen te vertellen met Ryan en zijn team.”

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.