Je kunt er niet meer omheen, heel de wereld is momenteel in de ban van het corona virus en word overal nauwkeurig opgevolgd.
Verschillende bedrijven voelen hierdoor ook flink de gevolgen ervan. Disney is hier geen uitzondering op.

De Disney Parken

De Disney parken zullen dit jaar de gevolgen zeker voelen. Momenteel zijn 3 van de 6 parken volledig gesloten, hieronder valt Tokyo Disneyland, Hong Kong Disneyland en Shanghai Disneyland. Momenteel zijn enkel Walt Disney World, Disneyland Californië en Disneyland Parijs volledig operationeel.
In Disneyland Parijs waar momenteel ook steeds meer meldingen van het virus komen worden intussen ook al de nodige maatregelen getroffen. Zo zijn er vanaf vandaag doorheen de parken op verschillende plaatsen ontsmettingsgels beschikbaar voor de handen en ook de meet en greets zijn vanaf nu met minder characters zonder masker, waardoor de face characters dus minder te vinden zijn. Ook wanneer je vraagt om een foto te nemen met je gsm zal dit nu door de medewerkers geweigerd worden.

Uitsteldatum voor Mulan

In verschillende landen zal de bioscooprelease voor de live action versie van Mulan uitgesteld worden. Momenteel zijn hier nog niet heel veel details over uitgebracht, maar zal het vooral gaan over de zwaar getroffen landen zoals China, Zuid Korea, Japan en Italië.
Voorlopig zal de film in andere landen nog wel de releasedatum van 27 maart 2020 gewoon behalen
Klik hier voor meer informatie over de live action film Mulan >>

Baby Yoda Merchandise

Recent werd de levensechte Baby Yoda animatronic nog voorgesteld die door Hasbro zal uitgebracht worden op de markt rond de periode van herfst 2020. Momenteel lijkt deze datum nog haalbaar, maar het kan zijn dat deze op termijn uitgesteld zal worden. Hasbro werkt met een fabriek in china om deze merchandise te ontwikkelen.
Klik hier voor meer informatie over de Baby Yoda animatronic >>

Disney+ evenement geannuleerd

Normaal zou van vandaag tot en met morgen een speciaal Disney+ evenement in Londen plaats vinden voor de lancering van Disney+ in Europa. Vanaf 24 maart zouden immers landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Italië hiervan kunnen genieten. Nederland is er al bij sinds de lancering van 12 november 2019.
Normaal zouden bij dit evenement de studiobazen, bedenkers, creators en nog andere belangrijke gasten hierbij aanwezig zijn. Maar met oog op COVID-19 of te wel het corona virus heeft Disney toch besloten om het evenement maar niet door te laten gaan.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.