In deze epische wedstrijd van sinistere macht kruip je in de huid van een Disney-schurk en streef je ernaar je eigen slinkse doel te bereiken. Ontdek de unieke vaardigheden en winnende strategie van je personage terwijl je spelingen van het lot uitdeelt om de plannen van je tegenstanders te dwarsbomen. Ontdek wie zal zegevieren over de krachten van het goede en win alles!

De bekroonde Disney Villainous-gameserie, gelanceerd in 2018, heeft wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht. De originele groene doos van Villainous bevat zes schurken, terwijl de volgende dozen elk drie schurken bevatten. Deze kleinere dozen zijn expandalones; Je kunt een spel voor twee of drie spelers spelen met slechts één van deze kleinere dozen, of je kunt ze mixen en matchen met andere dozen voor maximaal zes spelers! Elk van de 21 schurken die momenteel beschikbaar zijn, wordt vertegenwoordigd door een prachtig gebeeldhouwd, juweelkleurig spelstuk.

1. Disney Villainous®: The Worst Takes It All

In deze epische wedstrijd van sinistere macht, neem je de rol aan van een Disney-schurk. Om te winnen, moet je de unieke vaardigheden van je personage verkennen en ontdekken hoe je je eigen verhaal gebaseerde doel kunt bereiken. Elke schurkengids zal je inspireren met strategieën en tips. Ontdek de unieke vaardigheden en winnende strategie van je personage terwijl je spelingen van het lot uitdeelt om de plannen van je tegenstander te dwarsbomen. Als je eenmaal hebt bedacht wat de beste manier is om als de ene schurk te spelen, probeer dan een andere op te lossen. Je kunt spelen als een van de zes iconische Disney schurken (Maleficent, Ursula, Jafar, Prince John, Queen of Hearts en Captain Hook). Elke schurk heeft zijn eigen gebeeldhouwde beweger en elke schurk behaalt de overwinning op een andere manier! Slecht zijn is nog nooit zo goed geweest!

Schurken in dit spel: Maleficent (Doornroosje), Jafar (Aladdin), Ursula (De Kleine Zeemeermin), Captain Hook (Peter Pan), Queen of Hearts (Alice in Wonderland) en Prins John (Robin Hood)
Goed om te weten: Leeftijden: 10+ | Spelers: 2-6 | 40-120 min
Inhoud van het spel: 6 borden, 6 schurkenpionnen, 180 schurkenkaarten, 90 lotkaarten, 84 tokens, 6 referentiekaarten, 6 schurkengidsen, instructies

2. Disney Villainous: Wicked to the Core

In Villainous: Wicked to the Core neemt elke speler de controle over een van de drie Disney-personages, elk een schurk in een andere Disney-film, met name de Evil Queen uit Sneeuwwitje, Hades uit Hercules en Dr. Facilier uit The Princess and the Frog.
Kan op zichzelf gespeeld worden of in combinatie met andere Disney Villainous spellen.

Schurken in dit spel: De Boze Koningin (Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen), Hades (Hercules) en Dr. Facilier (De Prinses en de Kikker)
Goed om te weten: Leeftijden: 10+ | Spelers: 2-3 | 40-60 min
Inhoud van het spel: 3 borden, 3 schurkenpionnen, 90 schurkenkaarten, 45 noodlotkaarten, 42 tokens, 3 referentiekaarten, 3 schurkengidsen, instructies

3. Disney Villainous: Evil Comes Prepared

Spelend als favoriete boosdoeners zoals Scar, Yzma en Ratigan, zullen spelers de rol van de Disney-schurk op zich nemen en hun plannen methodisch plannen op de manier van hun Disney-schurk om hun doel voor iedereen te bereiken. Zet valstrikken, hanteer vloeken, maak gebruik van je bondgenoten en wees vooral sluw!
Personages waar je van houdt – In deze asymmetrische stijl van gameplay heeft elke Disney-schurk zijn eigen doelstellingen en doelen. Je hebt 3 verschillende Disney-schurken om uit te kiezen – Scar, Ratigan en Yzma. De fate decks bevatten ook je favoriete protagonisten zoals Mufasa, Simba, Pumbaa, Basil, Dr. Dawson, Olivia, Kuzco, Pacha, Kronk en meer!
Evil Comes Prepared kan worden gespeeld als een op zichzelf staand spel of in combinatie met de andere games van Disney Villainous.

Schurken in dit spel: Scar (The Lion King), Yzma (The Emperor’s New Groove) en Ratigan (The Great Mouse Detective)
Goed om te weten: Leeftijden: 10+ | Spelers: 2-3 | 40-60 min
Inhoud van het spel: 3 borden, 3 schurkenpionnen, 90 schurkenkaarten, 46 noodlotkaarten, 41 tokens, 1 objectieve tegel, 3 referentiekaarten, 3 schurkengidsen, instructies

4. Disney Villainous: Perfect Wretched

Kruip in de huid van een Disney-schurk die ernaar streeft je slinkse doel te bereiken. Ontdek unieke vaardigheden terwijl je te maken hebt met spelingen van het lot voor je tegenstanders! Speel als Ratigan, Scar of Yzma in dit kwaadaardige uitbreidingspakket. Wie zal zegevieren in deze epische strijd van sinistere macht? Speel als een van de 3 iconische Disney-schurken Pete (Mickey Mouse), Cruella De Vil (101 Dalmaties) of Moeder Gothel (Tangled).

Schurken in dit spel: Cruella de Vil (101 Dalmatiërs), Pete (Steamboat Willie) en Moeder Gothel (Tangled)
Goed om te weten: Leeftijden: 10+ | Spelers: 2-3 | 40-60 min
Inhoud van het spel: 3 borden, 3 schurkenpionnen, 90 schurkenkaarten, 45 lotkaarten, 58 tokens, 1 rapunzeltegel, 3 referentiekaarten, 3 schurkengidsen, instructies

5. Disney Villainous: Despicable plots

Om als Gaston te winnen, moeten spelers obstakels in zijn rijk verwijderen om Belle ervan te overtuigen dat hij de perfecte man is. De Gehoornde Koning moet op elke locatie Cauldron Born hebben om de wereld te beheersen, terwijl Lady Tremaine Drizella of Anastasia met de prins moet trouwen om de overwinning te behalen.

Schurken in dit spel: Gaston (Beauty and the Beast), Lady Tremaine (Assepoester) en The Horned King (The Black Cauldron)
Goed om te weten: Leeftijden: 10+ | Spelers: 2-3 | 40-60 min
Inhoud van het spel: 3 borden, 3 schurkenpionnen, 90 schurkenkaarten, 45 lotkaarten, 55 tokens, 1 zwarte keteltegel, 3 referentiekaarten, 3 schurkengidsen, instructies

6. Disney Villainous: Bigger & Badder

In Villainous: Bigger and Badder neemt elke speler de controle over een van de drie Disney figuren, elk een schurk in een andere Disney film, met name Syndrome (The Incredibles), Lotso (Toy Story 3), en Madam Mim (The Sword in the Stone).
Net als in The Incredibles neemt Syndrome het op tegen Frozone en de familie Parr en gebruikt hij zijn volgelingen en geavanceerde technologie om als winnaar uit de bus te komen. Om als Syndrome te winnen, moeten spelers de Omnidroid upgraden en deze en alle helden in zijn rijk verslaan. Lotso probeert Sunnyside Daycare te controleren door de kracht van vier helden te verminderen (met behulp van een spelmechanisme dat nieuw is voor Disney Villainous) en die helden te verplaatsen naar de Rupsenkamer van de kleuters. Tenslotte zullen degenen die als Madam Mim spelen een tovenaarsduel tegen Merlijn moeten winnen, waarbij Mim’s Transformaties worden gebruikt om die van Merlijn te verslaan.
Villainous: Bigger and Badder is zelfstandig speelbaar, en de personages kunnen het ook opnemen tegen die in de andere Disney Villainous spellen.

Schurken in dit spel: Syndrome (The Incredibles), Lotso (Toy Story 3), en Madam Mim (The Sword in the Stone)
Goed om te weten: Leeftijden: 10+ | Spelers: 2-3 | 40-60 min
Inhoud van het spel: 3 borden, 3 schurkenpionnen, 90 schurkenkaarten, 45 lotkaarten, 41 tokens, 4 tegels, 3 referentiekaarten, 3 schurkengidsen, instructies

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.