De coronacrisis is in de wereld zeker nog niet onder controle, verschillende landen hebben al verlengingen aangekondigd, en ook deze zomer zal het geen zomer worden zoals we gewoon zijn.

Vorige week maakte we de releasedatums van Disney bekend die lopen tot en met 2022. In dit bericht stonden ineens ook de nieuwe releasedatums van films die uitgesteld zijn door de coronacrisis.

Omdat het er momenteel nog niet naar uitziet dat alles snel in orde komt zijn er weer enkele films die uitgesteld worden naar een latere datum. Wij overlopen ze alvast met jullie..

Soul

Pixar’s film ‘Soul’ dat normaal 19 juni 2020 in de bioscoop zou draaien, en waarvan men vorige week ook nog vrij zeker was bij Disney heeft vandaag dan toch een nieuwe releasedatum gekregen. Soul zal nu pas vanaf 20 november 2020 te zien zijn in de bioscoop!

Raya and the Last Dragon

Deze animatiefilm welke mee tot de Disney klassiekers berekend zou worden was normaal voorzien op 25 november 2020. Omdat nu de Pixar film van ‘Soul’ rond die periode voorzien is, heeft men besloten deze te verschuiven naar 12 maart 2021.
Niet alleen omdat ‘Soul’ rond die periode in de bioscoop draait is deze film verlaat, ook omdat men waarschijnlijk anders te weinig tijd heeft om deze film naar een hoog niveau te brengen.

En de andere films?

Zoals we hier al in het begin van dit bericht zeiden, is er vorige week een lijst gepubliceerd door Disney met alle films en hun release datums tot 2022, inclusief de films die verlaat werden. Deze lijst vind je door hier te klikken.

Tot hiertoe zijn alleen Pixar’s ‘Soul’ en Disney animatiefilm Raya and the Last Dragon aangepast naar een latere releasedatum zoals vermeld in dit artikel.

Voorlopig zal de eerst volgende Disney film dus de live action versie van ‘Mulan’ zijn die in de bioscoop verschijnt. Deze is voorzien op 24 juli 2020, wat normaal voorzien was op 27 maart 2020.

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.