Disney+ wordt volgende maand in Japan gelanceerd. De streamingdienst wordt beheerd als een exclusieve samenwerking met telefoon- en kabelgroep NTT DoCoMo.

Vanaf 11 juni kunnen consumenten zich abonneren op Disney+ via het winkel- en digitale netwerk van NTT DoCoMo. Het maandelijkse abonnement kost 5,89 euro (JPY 700) per maand.

Consumenten kunnen zich ook abonneren op de service op disneyplus.jp met DoCoMo’s account. Huidige abonnees van Disney Deluxe, een Disney-entertainmentservice die in maart vorig jaar gezamenlijk werd gelanceerd door Disney Japan en NTT DoCoMo, zullen hun service zonder extra kosten upgraden naar Disney+.

Bij de lancering in Japan zal Disney+ meer dan 500 speelfilms en 100 series bevatten, waaronder Disney+ originals en andere titels van Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic.

Disney+ heeft wereldwijd intussen al meer als 54,5 miljoen abonnees verzameld, volgens de laatste aanvraag van Disney. Desalniettemin is de lancering in Japan een grote stap voorwaarts voor de service. Het land is de op twee na grootste entertainmentmarkt ter wereld, achter Noord-Amerika en China.

Tot op heden is Disney+ al gelanceerd in de Verenigde Staten, een groot deel van Europa (België volgt in september), Australië en Nieuw-Zeeland. Het werd gelanceerd in India in samenwerking met de streamingster Hotstar die Disney overnam met 20th Century Fox.

“We hebben een diepe en langdurige relatie met de Japanse consumenten die met hun liefde en loyaliteit hebben bijgedragen aan het opbouwen van onze aanzienlijke erfenis. De geliefde verhalen van hoop, moed en optimisme van The Walt Disney Company hebben altijd een sterke weerklank gevonden bij onze fans in Japan, en Disney+ zal deze betrokkenheid en resonantie alleen maar versterken en versterken ‘, aldus Luke Kang, algemeen directeur van The Walt Disney Company, Noord-Azië

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.