Op dit moment zit Disney Speedstorm aan seizoen 7 waarin Disney’s animatiefilm ‘Wreck It Ralph’ centraal staat. Tijdens de seizoenen komen er ook soms onverwacht 1 tot 2 nieuwe racers bij die niets met het huidige seizoen te maken hebben. Zo wordt Kermit de Kikker als nieuwe racer toegevoegd, op dit moment kun je hem nog niet vrij spelen, naar verwachting zal dit aanstaande vrijdag het geval zijn.

Disney Speedstorm

Disney Speedstorm is een free-to-play kartrace spel bestaande uit personages uit verschillende Disney eigendommen, zoals Mickey en vrienden, Pirates of the Caribbean, Monsters, Inc., Toy Story, Belle en het Beest en nog veel andere.
De gameplay is vergelijkbaar met Mario Kart.

Meer informatie over Disney Speedstorm? Check onze uitgebreide pagina. Klik hier

Kermit de Kikker

Net als de andere racers in het spel zal Kermit de Kikker ook een unieke vaardigheid krijgen. Voor hem zal dit ‘Banjo Connection’ zijn. In de normale activering van de vaardigheid: “Kermit speelt korte tijd een energieke melodie op zijn banjo die boostbrandstof genereert. Als een tegenstander dicht bij hem komt, krijgt hij een kleine snelheidsboost en Kermit krijgt een grote snelheidsboost.” Wanneer Banjo Connection wordt uitgevoerd als een geladen activering, “speelt Kermit een kalmerende melodie op zijn banjo voor een korte tijd die hem onkwetsbaar maakt. Als een tegenstander in de buurt komt, wordt zijn topsnelheid verlaagd en genereert Kermit boostbrandstof.”
De verwachting is dat aanstaande vrijdag 24 mei, Kermit zal kunnen vrijgespeeld worden.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.