Voor de gamers van Disney Speedstorm is sinds vandaag officieel het 8ste seizoen van start gegaan waarin Pixar’s animatiefilm ‘Inside Out’ centraal staat.

Disney Speedstorm heeft ongeveer om de twee maanden een gloednieuw seizoen waarbij ze een nieuwe racemap introduceren en nieuwe racers. Dit zijn voorlopig altijd personages uit Pixar of Disney films, al zou het goed kunnen dat er in de toekomst ook nog andere personages van onder het Disney imperium zullen volgen.


In dit nieuwe seizoen brengt Disney Speedstorm de map ‘Riley’s Mind’ uit welke verschillende routes en mogelijkheden zal hebben zoals bij elke racermap. Er zijn voor deze map zo 6 verschillende racecircuits uitgebracht.

Dit nieuwe circuit biedt 6 verschillende circuits om te ontdekken:

  • Joyride Circuit 
  • Dreamscape Ride 
  • Rapid Pulse Track
  • Imagination Race
  • Adrenaline Alley
  • Wild Ride Circuit

In dit nieuwe seizoen worden vijf bijhorende nieuwe racers toegevoegd. Joy, Fear, Anger, Disgust en Sadness vervoegen zich mee tot de racers. Later zullen er ook nog twee bonus racers toegevoegd worden. Dit zullen Anxiety en Ennui worden, twee nieuwe personages die in de nieuwe Pixar film Inside Out 2 te zien zijn. Hierdoor zullen er 7 racers uit de Inside Out franchise in Disney Speedstorm te vinden zijn.

Disney Speedstorm

Disney Speedstorm is een gratis te spelen cross-platform kart race game ontwikkeld door Gameloft Barcelona en uitgegeven door Gameloft.
Verschillende Disney en Pixar personages zijn te zien in raceauto’s op circuits die zijn versierd om te lijken op de instellingen van hun respectievelijke films en televisieshows. De Early Access van de game werd op 18 april 2023 uitgebracht voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One en Xbox Series X en Series S, terwijl de volledige free-to-play-ervaring op 28 september 2023 werd gelanceerd.

Drijf af naar de ultieme op helden gebaseerde gevechtsracegame, die zich afspeelt op supersnelle circuits die zijn geïnspireerd op de werelden van Disney en Pixar. Beheers de unieke vaardigheden van elk personage op het circuit en claim de overwinning in deze spannende arcade-race-ervaring van de makers van de Asphalt-serie!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.