Het geeft ons elke keer een fantastisch gevoel als Disney nieuwe pareltjes als films uitbrengt, maar ook evengoed het magische gevoel dat we ervaren in de Disney Parken. Als Disney fan kleden we graag ook thuis vanalles aan met een Disney toets. Disney wilt hier ook meer gehoor aan geven om zich echt totaal te gaan richten op gespecialeerde zaken voor interieur.

Zo lanceert Disney zijn allereerste eigen merk onder de naam ‘Disney Home’ dat zich specifiek tot interieur voor bij je thuis gaat richten. Uiteraard met magische knipogen zoals we Disney kennen.

Richt zich niet enkel tot kinderen
Het merk zal zich niet alleen richten op het maken van kinderkamers , maar er zal evenveel aandacht worden besteed aan Disney-gekke volwassenen met verleidelijke decorartikelen, op maat gemaakte meubels en designerstukken. Op die manier zal de bloeiende industrie voor woondecoratie met een waarde van 682 miljard dollar haar aantal verdubbelen zodra Disney Home deze week gestart is in Europa, gevolgd door een wereldwijde release. Deze inval in huizen zal je nederige verblijfplaats aantrekken met alles van vloerkleden, behang en accessoires en dit allemaal met een flinke Disney Touche.

Het magazine Surface wees op Disney’s verrassende stap naar de interieurindustrie. Ze zeiden dat de wereldwijde kassa vorig jaar een schamele 21 miljard dollar opbracht, vergeleken met de decoratie-industrie van 682 miljard dollar. Toegegeven, de filmindustrie bevindt zich nog steeds in de herstelfase na de pandemie. Ter vergelijking: de interieurruimte is een veel grotere laan. Disney wil een “uitgebreide” lijn van gelicentieerde producten introduceren die kopers van alle inkomens aanspreken. “Omdat onze huizen nu belangrijker zijn dan ooit, wilden we een nieuw merk voor huishoudartikelen introduceren dat iconische Disney-verhalen in de dagelijkse woonruimtes brengt”, vertelde het bedrijf aan Dezeen .. “Het resultaat is Disney Home.” Liz Shortreed, Disney’s categorie Vice President vertelde: “Van de witte stippen op de rode kleur van Minnie Mouse tot de gedurfde lijnen van The Millennium Falcon, Disney Home-producten zijn zorgvuldig ontworpen om het plezier in functionaliteit te brengen.”

Fast Company wierp ook licht op de verschillende reikwijdte en prijzen die klanten van verschillende retailers kunnen verwachten. De goedkoopste producten bij de lancering zijn de slechts 17 dollar kostend behang op Wayfair; de duurste zijn de Mickey Mouse-beeldjes van277 dollar met gouden oren van popbeeldhouwer Leblon Delienne, verkrijgbaar bij Selfridges. Disney Home is al op Instagram, met zes berichten die ons een idee geven van waar onze huizen binnenkort mee vol zullen staan. Hun lanceringsvideo geeft een spannende blik in waarmee Disney-huizen onze huizen zullen opfleuren. We kunnen niet wachten om te dineren aan de tafel die is versierd met servies in Star Wars-thema, gevolgd door een dutje op het bed met Mickey Mouse plaids en kussens. Disney Home is eerder deze week al gelanceerd in het VK en Europa, en de lancering in de VS staat gepland voor later in 2022.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.