We hebben net kunnen genieten van WandaVision en kort geleden van het tweede seizoen van The Mandalorian. Stuk voor stuk lijken deze series die speciaal gemaakt zijn voor op Disney+ te bekijken hoog scoren.

Disney+ heeft deze week releasedatums bekend gemaakt voor nog aankomende series die speciaal voor Disney+ gecreëerd worden. We overlopen ze in dit artikel met jullie.

The Falcon and the Winter Soldier (19 maart 2021)

Sam Wilson aka The Falcon (Anthony Mackie) en Bucky Barnes aka The Winter Soldier (Sebastian Stan), die samenkwamen in de laatste momenten van Avengers: Endgame, werken samen aan een wereldwijd avontuur dat hun capaciteiten en hun geduld op de proef stelt. Geregisseerd door Kari Skogland met Malcolm Spellman als hoofdschrijver, schittert de serie met Daniel Brühl als Zemo en Emily VanCamp als Sharon Carter en introduceert Wyatt Russell als John Walker.

The Mighty Ducks: Game Changers (26 maart 2021)

In het huidige Minnesota zijn de Mighty Ducks geëvolueerd van scrappy underdogs tot een ultracompetitief, krachtig jeugdhockeyteam. Nadat de 12-jarige Evan Morrow (Brady Noon) zonder pardon uit het team is verwijderd, gaan hij en zijn moeder, Alex (Lauren Graham), op pad om hun eigen team van buitenbeentjes samen te stellen en uiteindelijk te winnen. Met de hulp van Gordon Bombay (Emilio Estevez) herontdekken ze de geneugten van spelen uit liefde voor het spel. The Mighty Ducks: Game Changers beschikt over een getalenteerd nieuw team van aanstormende jonge acteurs: Noon, Maxwell Simkins, Swayam Bhatia, Luke Islam, Kiefer O’Reilly, Taegen Burns, Bella Higginbotham en DJ Watts.

Big Shot (16 april 2021)

Nadat hij uit de NCAA is gezet, moet een heuse basketbalcoach voor mannen een baan aannemen op een middelbare school voor meisjes. Hij komt er al snel achter dat tienermeisjes meer zijn dan alleen X’s en O’s; ze vereisen empathie en kwetsbaarheid – buitenlandse begrippen voor de stoïcijnse coach Marvyn Korn (John Stamos). Door te leren hoe hij contact kan maken met zijn spelers, begint hij te groeien tot de persoon die hij altijd hoopte te zijn. De meisjes leren zichzelf serieuzer te nemen. Gemaakt en uitvoerend geproduceerd door David E. Kelley, Dean Lorey en Brad Garrett, met Bill D’Elia als uitvoerend producent, de originele serie speelt ook Jessalyn Gilsig, Richard Robichaux, Sophia Mitri Schloss, Nell Verlaque, Tiana Le, Monique. Green, Tisha Eve Custodio, Cricket Wampler en Yvette Nicole Brown.

Star Wars: The Bad Batch (4 mei 2021)

De animatieserie volgt de elite en experimentele klonen van de Bad Batch (voor het eerst geïntroduceerd in Star Wars: The Clone Wars) terwijl ze hun weg vinden in een snel veranderend sterrenstelsel in de onmiddellijke nasleep van de Clone War. Leden van Bad Batch (een uniek team van klonen die genetisch verschillen van hun broers in het Clone Army) hebben elk een uitzonderlijke vaardigheid die hen buitengewoon effectieve soldaten en een formidabele bemanning maakt.

High School Musical: The Musical: The Series (Seizoen 2) (14 mei 2021)

In seizoen twee nemen de East High Wildcats, die zich voorbereiden om Beauty and the Beast als hun lentemusical uit te voeren, het op tegen de rivaliserende school North High om een ​​prestigieuze en moordende theaterwedstrijd voor studenten te winnen. Pruiken worden weggerukt, loyaliteit wordt op de proef gesteld en ballades worden omgord. Dit seizoen bevat ook gloednieuwe solo’s geschreven door seriesterren Olivia Rodrigo en Joshua Bassett. Uitvoerend geproduceerd door maker Tim Federle, omvat de cast van de serie ook Sofia Wylie, Matt Cornett, Larry Saperstein, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez, Joe Serafini, Mark St. Cyr en Kate Reinders. Gastrollen dit seizoen zijn Derek Hough, Olivia Rose Keegan, Roman Banks, Andrew Barth Feldman en Asher Angel.

Loki (11 juni 2021)

Tom Hiddleston keert terug als het titelpersonage, de God of Mischief, terwijl hij uit de schaduw van zijn broer stapt in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku en Richard E. Grant ronden de cast af. Kate Herron regisseert Loki, en Michael Waldron is de hoofdschrijver.

Zenimation (Seizoen 2) (11 juni 2021)

Nieuwe afleveringen van Zenimation, dat een mindfulness-soundscape-ervaring creëert met scènes uit de tijdloze films van Walt Disney Animation Studios, bevat momenten uit meer dan acht decennia aan veelgeprezen films, waaronder scènes uit Disney’s eerste speelfilm, Sneeuwwitje en de zeven dwergen, tot zelfs de laatste aankomende animatiefilm Raya and the Last Dragon. Ontkoppel, ontspan en verfris je zintuigen met een auditieve ervaring als geen ander, want Zenimation is een eerbetoon aan de visuele en geluidskunstenaars die de erfenis van Disney Animation-films hebben gemaakt. Gemaakt en bewerkt door David Bess, de serie wordt geproduceerd door Amy Astley.

The Mysterious Benedict Society (25 juni 2021)

Een groep weeskinderen, undercover geplaatst op een kostschool die bekend staat als The Institute, moet een snode plot met wereldwijde gevolgen verijdelen terwijl ze gaandeweg een nieuw soort gezin stichten. The Mysterious Benedict Society, gebaseerd op de bestseller van Trenton Lee Stewart, speelt Emmy® Award-winnaar Tony Hale in de titulaire rol en bevat een opvallend ensemble van jonge acteurs. De cast wordt afgerond door Kristen Schaal, Ryan Hurst, MaameYaa Boafo, Gia Sandhu, Seth Carr, Emmy DeOliveira, Mystic Inscho en Marta Kessler. Darren Swimmer en Todd Slavkin dienen als showrunners voor The Mysterious Benedict Society, dat is geschreven en gemaakt door Matt Manfredi en Phil Hay, die ook als uitvoerende producenten dienen.

Monsters At Work (2 juli 2021)

Monsters At Work vindt plaats de dag nadat de energiecentrale Monsters, Incorporated begon met het oogsten van het gelach van kinderen om de stad Monstropolis van brandstof te voorzien, dankzij de ontdekking van Mike en Sulley dat lachen 10 keer meer energie genereert dan geschreeuw. Het volgt het verhaal van Tylor Tuskmon (stem van Ben Feldman), een gretig jong monster dat als beste van zijn klas afstudeerde aan Monsters University en er altijd van droomde Scarer te worden … totdat hij een baan krijgt bij Monsters, Incorporated, en ontdekt dat schrikken uit de mode is en gelach het nieuwe energie is. De serie introduceert nieuwe monsterpersonages naast terugkerende favorieten, waaronder Mike Wazowski (Disney-legende Billy Crystal) en James P. “Sulley” Sullivan (Disney-legende John Goodman). Naast Feldman als onderdeel van de MIFT-crew zijn Henry Winkler de hoofdrolspelers als Fritz, de verwarde baas; Lucas Neff als Duncan, een opportunistische loodgieter; en Alanna Ubach als Cutter, de officieuze regelvolger. Naast Crystal en Goodman, zijn terugkerende castleden uit de originele films John Ratzenberger als Yeti en Tylor’s vader, Bernard; Jennifer Tilly als Celia Mae; en Bob Peterson als Roze, tweelingzus van zijn originele Monsters, Inc.-personage, Roz. Andere personages zijn Stephen Stanton als Smitty en Needleman, het stuntelige custodial team van Monsters, Inc., en Aisha Tyler als Tylor’s moeder, Millie Tuskmon. Geproduceerd door Disney Television Animation, is de serie ontwikkeld en uitvoerend geproduceerd door Disney-animatieveteraan Bobs Gannaway. Bernard; Jennifer Tilly als Celia Mae; en Bob Peterson als Roze, tweelingzus van zijn originele Monsters, Inc.-personage, Roz. Andere personages zijn Stephen Stanton als Smitty en Needleman, het stuntelige custodial team van Monsters, Inc., en Aisha Tyler als Tylor’s moeder, Millie Tuskmon.
Geproduceerd door Disney Television Animation, is de serie ontwikkeld en uitvoerend geproduceerd door Disney-animatieveteraan Bobs Gannaway. Bernard; Jennifer Tilly als Celia Mae; en Bob Peterson als Roze, tweelingzus van zijn originele Monsters, Inc.-personage, Roz. Andere personages zijn Stephen Stanton als Smitty en Needleman, het stuntelige custodial team van Monsters, Inc., en Aisha Tyler als Tylor’s moeder, Millie Tuskmon. Geproduceerd door Disney Television Animation, is de serie ontwikkeld en uitvoerend geproduceerd door Disney-animatieveteraan Bobs Gannaway.

Turner & Hooch (16 juli 2021)

Wanneer een ambitieuze, dichtgeknoopte Amerikaanse Marshal een grote onhandelbare hond erft, realiseert hij zich al snel dat de hond die hij niet wilde de partner is die hij nodig heeft. In Turner & Hooch spelen Josh Peck de rol van Scott Turner, zoon van rechercheur Scott Turner, gespeeld door Tom Hanks in de gelijknamige film uit 1989. In de serie speelt Carra Patterson ook de rol van Jessica Baxter, Scott’s dappere, slimme partner; Brandon Jay McLaren als Xavier Wilson, een coole, raadselachtige, Amerikaanse marinier geworden; Anthony Ruivivar als Chief James Mendez, Scott’s baas met een geheime zwak voor Scott’s nieuwe hond, Hooch; Lyndsy Fonseca als Laura Turner, Scott’s lieve, dierenminnende zus; Jeremy Maguire als Matthew Garland, Laura’s hondenliefhebbende zoon; en Vanessa Lengies als Erica Mouniere, het eigenzinnige hoofd van het hondentrainingsprogramma van de Amerikaanse Marshals. Vijf Franse Mastiffs spelen ook als Hooch, Scott’s slobber, lieve metgezel. Matt Nix is ​​de maker, uitvoerend producent en schrijver; en uitvoerend producent McG regisseerde de seriepremière.

Knabbel & Babbel: Park Life (23 juli 2021)

De animatieserie volgt twee kleine herrieschoppers die proberen het goede leven te leiden in een groot stadspark terwijl ze gigantische, torenhoge avonturen beleven. Disney’s geliefde eekhoorns, Knabbel en Babbel, vormen het perfecte grappige duo. Het zijn beste maatjes en ze maken elkaar gek! In hun voortdurende jacht op eikels worden deze ultieme underdogs vergezeld door Pluto, Butch en andere iconische Disney-personages terwijl ze het hoofd bieden aan grote en kleine pestkoppen. De 36 afleveringen van zeven minuten, die klassieke cartoonkomedie combineren met hedendaagse verhalen, worden geregisseerd door Jean Cayrol en geproduceerd door Marc du Pontavice bij Xilam Animation.

Aankomende maanden worden we dus weer flink verwend op Disney+ met leuke series en nieuwe seizoenen!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.