Het is nog even afwachten of er binnenkort eindelijk beterschap in zicht is en de bioscopen weer opnieuw kunnen openen. Zo staat voor de lente van 2021 Raya and the Last Dragon op het programma, of te wel onder de Nederlandse naam Raya en de Laatste Draak. 
De bedoeling is nog steeds dat vanaf 5 maart 2021 deze film een bioscoop release krijgt overal ter wereld.

Omdat tegen dan waarschijnlijk veel bioscopen nog gesloten zullen zijn en de opkomsten ook nog beperkt zullen zijn, maakt Disney deze film ook beschikbaar op Disney+ voor bepaalde landen. België en Nederland komen hier echter niet voor in aanmerking en zullen deze waarschijnlijk later op het jaar gewoon gratis kunnen bekijken op Disney+

Bepaalde landen waar men wel Raya and the Last Dragon op Disney+ kan bekijken zullen net zoals met Mulan destijds een premium bedrag moeten betalen van 29,99 dollar.

De nieuwe trailer

De trailer die 3 maanden geleden al werd uitgegeven

Lang geleden, in de fantasiewereld van Kumandra, leefden mensen en draken in harmonie samen. Maar toen een kwade kracht het land bedreigde, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden. Nu, 500 jaar later, is datzelfde kwaad teruggekeerd en is het aan een eenzame krijger, Raya, om de legendarische laatste draak op te sporen om het gebroken land en zijn verdeelde mensen te herstellen. Tijdens haar reis zal ze echter leren dat er meer nodig is dan een draak om de wereld te redden – er is ook vertrouwen en teamwork voor nodig.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.