Net als vorig jaar viert Disney op 12 november ‘Disney Plus Day’. Het is een jaarlijks terugkerende dag dat Disney+ sinds vorig jaar in het leven geroepen heeft om haar verjaardag te vieren. Disney+ werd namelijk officieel in gebruik genomen op 12 november 2019. Net als vorig jaar zal er die dag veel nieuwe inhoud verschijnen, maar ook nieuwe shorts, specials en aankondigingen.

Op 12 november zullen Jungle Cruise en Shang-Chi and the Ten Rings, die momenteel nog in de bioscoop spelen, gratis verschijnen op Disney+. Daarnaast zullen er die dag ook extra kort filmpjes verschijnen rond Frozen en The Simpsons. Verder zal er die dag zal een groot aantal nieuwe aankondigingen en trailers naar buiten gebracht worden om te laten zien waar fans naar uit kunnen kijken dat later speciaal op Disney+ zal verschijnen. Dit omvat een nieuwe special gericht op Boba Fett (waarschijnlijk om fans voor te bereiden op zijn aankomende live-action-serie), samen met een special over het Marvel Cinematic Universe en wat de toekomst ervoor in petto heeft.

Ter ere van de tweede verjaardag van Disney+ krijgen abonnees toegang tot promoties en ervaringen in het hele bedrijf. Disney Parken en Resorts over de hele wereld en Disney Cruise Line rollen de blauwe loper uit voor Disney+ fans met enkele verrassings- en genotmomenten, waaronder fotomomenten, karaktermomenten en meer. De online webshop shopDisney.com heeft dan weer speciale aanbiedingen. 

“De inaugurele Disney+ Day zal een groots feest zijn voor onze abonnees in het hele bedrijf”, zegt Bob Chapek, Chief Executive Officer van The Walt Disney Company. “Deze dag van waardering brengt onze missie tot leven om fans en families over de hele wereld te entertainen, informeren en inspireren door de kracht van ongeëvenaarde verhalen, en zal een jaarlijks tentpole-evenement worden dat in onze wereldwijde bedrijven zal worden versterkt.”

Dit mogen we op 12 november op Disney+ zelf verwachten:
– De streamingpremière van Marvel Studios’ “Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings” (momenteel enkel in de bioscoop)
– Jungle Cruise, gratis te bekijken voor iedereen (momenteel is dit tegen een meerprijs van 21,99 euro of te bekijken in de bioscoop)
– De nieuwe Disney+ Original-film ‘Home Sweet Home Alone’, een gloednieuwe film in de Home Alone-films franchise.
– Een geheel nieuwe originele serie korte films van Walt Disney Animation Studios genaamd “Olaf Presents”, waarin de geliefde sneeuwpop van Frozen verschillende klassieke Disney-verhalen navertelt zoals alleen hij dat kan.
– Het binnenlandse Disney+ streamingdebuut van favoriete shorts van fans van Walt Disney Animation Studios, waaronder “Frozen Fever”, Oscar®-winnende shorts “Feast” en “Paperman”, Oscar-genomineerde Mickey Mouse-short, “Get A Horse!” en meer
– Een korte animatiefilm “Ciao Alberto” van Pixar, met personages uit de succesvolle animatiefilm “Luca” dat afgelopen zomer uitgebracht werd.
– Een nieuwe short van The Simpsons dat een eerbetoon is aan de grote merken van Disney+
– De eerste vijf afleveringen van seizoen 2 van “De wereld volgens Jeff Goldblum” van National Geographic
– Een speciale viering van de oorsprong en erfenis van de legendarische premiejager van Star Wars, Boba Fett
– Een speciale viering van het Marvel Cinematic Universe op Disney+ met een spannende blik op de toekomst
– “Dopesick”, een originele serie met Michael Keaton in de hoofdrol, die op internationale markten zal worden uitgebracht als onderdeel van het algemene entertainmentaanbod van Star.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.