Vandaag bracht Disney exclusieve beelden uit van een gloednieuw themaland in Shanghai Disneyland, namelijk ‘City of Zootopia’.
Dit nieuwe themaland zou tegen eind dit jaar officieel moeten openen. Er zal een grote attractie te vinden zijn met de naam Zootopia: Hot Pursuit, er zullen allerlei happenings vinden waardoor je in Zootopia ook kunt communiceren met de bewoners van Zootopia, veel unieke merchandise en een eetgelegenheid ‘Jumbeaux’s Café’

Attractie – Zootopia: Hot Pursuit
Maak je klaar om een beginnende politieagent te worden bij de Zootopia Police Department (ZPD)! Na de tijdlijn van de Walt Disney Animation Studios-film maken bewoners van Zootopia zich op voor een groot concert ter ere van Zootopia Day met Gazelle.

Wanneer je de ZPD binnenloopt voor oriëntatie, word je begroet door officier Clawhauser. Plotseling klinkt er een alarm en word je meegenomen naar een noodbriefing van Chief Bogo, waar je hoort dat Gazelle is ontvoerd – op de dag van het verwachte concert!

Voordat je het weet, krijg je de opdracht om agent Judy Hopps en haar partner, Nick Wilde, nu officieel een politieagent, te ondersteunen in een actievolle politieachtervolging. Hier doorkruis je de iconische terreinen van Zootopia, glijd je over het ijs van Tundra Town, sluip je naar voortvluchtigen door de straten van Sahara Square, deel je een te-dichtbij-voor-comfort-ontmoeting in Mystic Springs Oasis en stort je neer uit de luifels van het Rainforest District, allemaal op zoek naar Bellwether en haar bende om Gazelle op te sporen.

Attractie karretje waar je plaats in neemt.

 

Concept foto 1 van de attractie

 

Conceptfoto 2 van de attractie

 

 

 

 

Ontmoet en communiceer met veel van je favoriete personages uit Zootopia
Unieke live entertainmentervaringen wachten op je en brengen Disney Animation’s Zootopia en zijn bewoners tot leven! Vang een glimp op van veel van je favoriete personages, waaronder Fru Fru en haar vader Mr. Big, samen met Koslov de ijsbeer, Flash de luiaard, Yax de jak, Duke Weaselton de wezel en zelfs de familie Hopps die de hele dag door met elkaar (en soms zelfs met jou!) lijken te communiceren vanuit de ramen van de prachtig iconische gebouwen van Zootopia.

Je kunt ook een selfie maken met Judy Hopps en Nick Wilde op het Zootopia Recruitment Station. Wie wil er nou niet op de foto met dit leuke duo?!

Voorbeeld van het levendige zootopia stadje

 

 

Jumbeaux’s Café
We willen alles proberen wat Zootopia te bieden heeft! Er wachten zoveel heerlijke Zootopified eten en drinken in Jumbeaux’s Cafe, een ijssalon die fans van de film zeker herkennen.

Geniet van een zoete maar zure pootvormige Disney Zootopia-ijslolly, zoals te zien in de Walt Disney Animation Studios-film, pak een Chocolate Marshmallow om je parkavonturen van brandstof te voorzien, of probeer de favoriete donuts van Officer Clawhauser!

Conceptfoto van de eettent

Ontdek en winkel door Zootopia!
Na het bevredigen van uw smaakpapillen, waarom niet genieten van een beetje winkelen? Ga naar Fashions by Fru Fru, eigendom van resident fashionista, Fru Fru, die vlak bij de ingang van Mane Street ligt. Koop de perfecte cadeaus voor familie en vrienden tussen honderden verschillende themaproducten, waaronder de Zootopia Cute-collectie, evenals leuke nieuwe hoofddeksels, kleding, accessoires en meer. In de winkel vind je ook twee speciale gebieden met als thema Yax en Duke Weaselton.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.