De Disney Themaparken zijn wereldwijd niet weg te denken. Iedereen kent ze en bijna iedereen dat je kent zal al wel eens een park bezocht hebben of wilt dit dolgraag doen in de toekomst. De Disney Themaparken stralen plezier, geluk en vooral het belangrijkste dat extra tikkeltje magie uit.

Vaste bezoekers van de Disney Themaparken of de Disney fans onder ons, zijn dan ook altijd benieuwd naar de leukste weetjes of achtergrond verhalen rond de parken. 

Maar wat vooral leuk om te zien is, is hoe het ooit begonnen is met het eerste themapark en filmpjes of foto’s die opduiken over de beginperiode van het allereerste park dat we terugvinden in Anaheim, gelegen in Californië in Amerika.

Disney gaat daarom een film maken over Walt Disney waar vooral het gaat draaien om hoe het eerste Disney Themapark ooit ontstaan werd. Het is intussen al geleden van de zomer 1955 dat Disneyland in Californië zijn deuren opende en hiermee het eerste Disney Themapark ooit was. Dit park is tevens steeds de inspiratie gebleven bij het bouwen van de andere parken die onder andere later geopend werden in Florida, Tokyo, Parijs, Hong Kong en Shanghai.

Enorm veel details zijn er nog niet bekend over de film buiten wat we hier in de bovenstaande tekst naar jullie toe weten te vertellen. We weten verder nog wel dat de film door David Gordon Green geregisseerd zal worden en het script zal geschreven worden door Evan Spiliotopoulos. De film zal ook in première gaan op Disney+, maar ook hierover hebben we voorlopig nog geen datum in het vooruitzicht.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.