Disney Lorcana is nog maar net uit maar weet al van een enorm succes te spreken. In veel shops is chapter 1 al uit verkocht en zal er later (geschat begin 2024) een herdruk plaatsvinden om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Mocht je nog niet meezijn wat Disney Lorcana precies inhoud kun je het vergelijken met de Pokemon kaarten. Lees ook zeker even onze uitgebreide pagina over Disney Lorcana als je hier meer over wilt weten!

Bevestiging
Vandaag kreeg de website ‘The Gamer’ een bevestiging van Ravensburger dat men vol op bezig is met chapter 2 van het kaartspel en deze zal onder andere Raya, Winnie de Poeh en meer Mulan bevatten. Ravensburger bevestigde ook hierbij dat de release hiervan zal gebeuren op 17 november 2023 voor de lokale winkels, en voor de grotere spelers zal deze volgen op 1 december 2023. Deze chapter 2 zal overigens twee starterdecks bevatten.

Disney Klassiekers
Er is veel gespeculeerd over wie er in het tweede hoofdstuk van de game aan Lorcana zou kunnen worden toegevoegd, maar het lijkt erop dat Ravensburger van plan is om voorlopig bij Disney te blijven en niet naar Pixar te gaan zoals sommigen speculeerden. Winnie de Poeh is zeker een spannende toevoeging aan het spel gezien hoe geliefd hij en zijn vrienden zijn, hoewel de focus op Mulan een beetje vreemd is gezien het feit dat het veel verscheen in het eerste hoofdstuk, zij het zonder enige juiste verschijning van een van de meest populaire personages, namelijk Mushu.

Raya and the Last Dragon is echter een interessante toevoeging, omdat het Moana zal vervangen als de meest recent uitgebrachte Disney-film die wordt vertegenwoordigd in Disney Lorcana. Het lijkt erop dat we iets langer zullen wachten om Lorcana te zien uitstrekken naar enkele van de andere eigendommen die Disney bezit, maar voor nu is het leuk om enige terughoudendheid van Ravensburger te zien en een voortdurende focus op Disney klassiekers te hebben.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.