The Walt Disney Company lanceert een nieuw platform, genaamd ‘Disney+ Fan Community’. Je geraakt echter niet zomaar op dit platform, Disney kiest zelf wie hiervoor in aanmerking komt.

Voor veel Disney fans zou dit platform een echte droom zijn. Disney wilt op deze manier graag je meningen en gedachten horen om zo vooral het Disney+ platform sterker te maken, maar ook zelf te gebruiken voor hun eigen media doeleinden.

In verschillende landen hebben Disney+ gebruikers een e-mail ontvangen waarin ze worden gevraagd een enquête in te vullen. Nadat je deze hebt ingevuld kunnen ze zo bekijken of je in aanmerking komt op een lid te worden van het Disney Plus Fan Community platform.

Disney heeft afgelopen jaar al veel energie gestoken in zijn platform en op deze manier wilt het zich met feedback nog sterker gaan maken tegen concurrenten als Amazon Prime en Netflix.

Niet alleen nieuwe inhoud is belangrijke feedback voor Disney+, maar ook bijvoorbeeld het gebruik van Disney+. Zo heeft Disney+ in het verleden al enkele updates gedaan dankzij feedback van Disney+ abonnees om hun platform nog beter te beveiligen.

De enquête

De enquête die je ontvangt om te kijken of je in aanmerking komt duurt ongeveer tien minuten lang en zal je een aantal vragen stellen, zoals bijvoorbeeld of je bent aangesloten bij de Walt Disney Company, of je abonnementen hebt op Netflix en/of Amazon Prime en Disney Plus, en meer persoonlijke informatie.

Het is op dit moment onduidelijk wat de voordelen zijn om lid te worden van de Disney Plus. Fan Community, maar het aanbod om deel uit te maken van een exclusieve groep die door Disney zelf wordt gerund is sowieso een ware droom voor veel Disney fans.

Het nieuws volgt andere aankondigingen van Disney Plus, zoals het nieuws dat Marvel Cinematic Universe tv programma’s zoals The Falcon en de Winter Soldier mogelijk slechts een half seizoen krijgen. Seizoen twee van de Star Wars serie The Mandalorian lijkt op schema te liggen voor de releasedatum van oktober, terwijl langverwachte Marvel en Star Wars-films zoals Avengers: Infinity War later dan verwacht op Disney Plus zullen verschijnen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.