Disney fans in België kunnen eindelijk gaan aftellen want Disney+ heeft eindelijk officieel een datum bekend gemaakt wanneer Disney+ naar België komt. We hadden enkele maanden terug eerder al gemeld dat Disney+ in september naar België zou komen, maar er was nog geen officiële datum voorzien.

Niet alleen België ontvangt dan eindelijk Disney+, ook de overige landen in West Europa die nog geen Disney+ hebben volgen dan. Denk zo aan landen als Portugal, Finland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Ijsland en Luxemburg.

Disney+ werd op 12 november 2019 gelanceerd en heeft intussen al meer dan 30 miljoen abonnees wereldwijd. Het exacte cijfer momenteel is niet duidelijk omdat ze steeds blijven groeien. Intussen bied Disney+ ook al meer als 1000 films, series en exclusieve inhoud aan die speciaal voor Disney+ werd ontworpen.

De prijs is ook goedkoper als concurrent Netflix en daarnaast is er ook nog een voordeel tarief voor een jaar abonnement waar je eigenlijk 10 maanden betaald en 2 maanden gratis krijgt. Per maand betaal je 6,99 euro en voor een jaar betaal je 69,99 euro. Hier komen geen extra kosten bij en het is ook volledig reclame vrij.

Disney+ brengt de beste verhalen ter wereld van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic samen. Stream je favoriete films en series op 4 schermen tegelijkertijd.

Disney+ bied ook e-xclusieve Disney+ Originals. Dit zijn films en series die je alleen kunt bekijken op Disney+ omdat ze nooit zijn uitgebracht op dvd of op televisie te zien zijn/waren. Denk zo aan de veelbesproken Star Wars serie “The Mandalorian” waar je vast al uit onze buurlanden van gehoord hebt, de live action film Lady en de Vagebond die alleen voor Disney+ gemaakt werd, High School Musical the serie, Encore!, One day at Disney en nog zoveel meer exclusieve inhoud!

Wij tellen alvast mee af naar de lancering van België!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.