In België hebben we er lang op moeten wachten, maar eindelijk krijgen we weer wat duidelijkheid wanneer Disney+ ook beschikbaar zal zijn in de overige West Europese landen. Momenteel is Disney+ namelijk beschikbaar in West Europa met uitzondering van Portugal en België.
Voor beide landen kan het aftellen eindelijk beginnen.

Eind januari maakte we bekend dat Disney+ voor België pas beschikbaar zou zijn ergens in de zomer van 2020, de verwachtingen lagen toen in juli, maar dit werd nooit officieel bevestigd door Disney.

Toen de coronacrisis half maart uitbrak had men verwacht dat ze hierop zouden inspelen en Disney+ ook in België al tegen eind maart beschikbaar zou zijn net zoals de meeste West Europese landen, maar Disney liet toen al snel verstaan dat er voor België geen vervroegde release van Disney+ zou komen.

Disney liet nu eindelijk officieel een maand vallen wanneer Disney+ zijn intrede in België zou maken. Een concrete datum is er nog niet, maar ze geven al wel de maand vrij zodat men kan beginnen aftellen. In België kan men namelijk in september, het einde van de zomer dus, eindelijk gaan genieten van dit geweldige streamingplatform! Disney zal later nog een officiële datum bekend maken.

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.