Ambtenaren van Shanghai Disneyland bevestigden eerder vandaag dat de hoofdconstructie van het langverwachte Zootopia-thema land is begonnen.

Joe Schott, president en algemeen directeur van Shanghai Disney Resort, zei:

“We zijn verheugd vandaag de start van de hoofdconstructie voor het nieuwe land aan te kondigen, een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling ervan. Deze uitbreiding toont het engagement van Shanghai Disney Resort om onze gasten nieuwe en unieke ervaringen te bieden en biedt meer redenen voor hen om ons steeds opnieuw te bezoeken. “

Dit wordt het tweede parkuitbreidingsproject van Shanghai Disney na de opening van Toy Story Land in het voorjaar van 2018. Sinds de voorbereiding van de site begon, is het gebied omheind met een passende inrichting, zoals hieronder weergegeven.

Zootopia zal zich sterk richten op onderdompeling, omringende gasten met niet alleen de inwoners van Zootopia maar ook thema-entertainment, merchandise en concessies. Het zal een plek zijn, net als de film, “waar iedereen van alles kan zijn.”

Het nieuws van een Zootopia-land werd dit jaar aangekondigd op de D23 Expo in Anaheim, Californië. En sinds die aankondiging is de opwinding bij Disneyfans over de hele wereld toegenomen.

“Dit is een enorm spannende tijd voor zowel Shanghai Disney Resort als Zootopia-fans,” voegde Schott toe. “Sinds we eerder dit jaar de ontwikkeling van ons nieuwe land met een Zootopia-thema hebben aangekondigd, zijn we overweldigd door de opwinding en verwachtingen van fans uit heel China en de rest van de wereld.”

Er is nog geen openingsdatum bekend.

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.