Vorige maand lieten we jullie weten dat er tijdens een besloten presentatie een ‘echt’ lightsaber getoond werd. Disney had hiervoor een patent ingediend en zou nu blijkbaar bijvoorbeeld gebruikt worden in 2022 wanneer er een nieuw Star Wars Hotel in Walt Disney World opent. Dat net vandaag ook het eerste beeld getoond word is geen toeval. Vandaag is het namelijk Star Wars day.

Als je op internet kijkt kun je in veel webshops al zeer realistische lightsabers vinden. Tenminste, als hij aanstaat. Wanneer je hem uitzet is het duidelijk dat deze eigenlijk gewoon een soort buis gaat waarin ledlampjes verwerkt zijn.

Het nieuwe lightsaber waar zelf door Disney aan gewerkt is en ook het patent opgevraagd is zorgt ervoor dat dit nu met een soort rolsysteem in en uit aan het handvat uitschuift. Hierdoor is dit lightsaber een pak realistischer tegenover de andere die nu bestaan. Momenteel zijn er ook nog niet zoveel details vrij hierover. Het is bijvoorbeeld niet duidelijk of je hier ook echt mee kunt vechten wat wel het geval is bij modellen die nu bestaan.

Ondanks deze technologie nu voor de meest realistische versie lightsabers zal zorgen is het natuurlijk nog steeds niet 100% zoals het in de films is. Of we ooit een echt lightsaber zoals uit de films kunnen verwachten? Die kans is zeer klein, volgens wetenschappers zal dit namelijk onmogelijk zijn.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.