Frozen mag zich absoluut mee tot de grootste toppers rekenen die de Walt Disney Animatie studio’s ooit gemaakt hebben. Ook nu laat Walt Disney zijn oog vallen op deze film om er een live action versie van te maken.

Echter zal deze film net ietsje anders zijn als de “Frozen” films die wij kennen. Bij verschillende live action versies kregen we redelijke kopies te zien zoals Belle en het Beest, Aladdin en The Lion King bijvoorbeeld. Maleficent en Alice in Wonderland weken al wat meer af van de originele animatiefilms, en dat zal nu ook het geval worden bij deze film.

De live action versie van “Frozen” waar de ijskoningin Elsa (het is ook niet zeker of de naam Elsa hierin gebruikt zal worden) de volledige hoofdrol krijgt zal niet gebaseerd zijn op de animatie films van Frozen, maar zal vooral gebaseerd zijn op het originele verhaal uit 1844 ‘The Snow Queen’.

Oorspronkelijk was dit ook de bedoeling bij de animatiefilms. Elsa zou helemaal geen liefdevol karakter krijgen, maar zou juist de schurk worden in de animatie films net zoals het originele verhaal verteld waarin de sneeuwkoningin de harten van jonge kinderen bevriest en hen zo volledig tot haar slaaf maakt. Gerda, een jong meisje, ontdekt dat dit met haar beste vriend Kay is gebeurd en trekt erop uit in de hoop zijn leven te redden.

Het is dankzij het liedje ‘Let it Go’ dat op het laatste moment nog heel het verhaal aangepast werd en van Elsa een goede persoon gemaakt werd in de animatie films. Het liedje Let it Go is zo krachtig, positief en toont zoveel zelf liefde dat Disney vond dat dit niet bij een slecht persoon paste, ze hebben op dat moment besloten om Frozen helemaal anders te maken zoals wij het nu kennen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.