De Facebook groep ‘Disney Avengers‘ waar zaken zoals Disney, Jim Shore Traditions, Star Wars, Marvel, … allemaal centraal staat en allerlei Disney fans samenkomen is een petitie gestart tegen de ShopDisney.eu site, of te wel de online webshop van Disney.

De Brexit brengt veel gevolgen met zich mee, ook zelfs op het vlak van Disney laat zich dat voelen, en dan hebben we het voornamelijk over de Shopdisney.eu website. Voorheen hadden we als Europese inwoners gewoon toegang op de UK website, nu is hier een aparte website voor ontwikkeld, speciaal voor Europeanen. Echter is er één probleem.. Op de nieuwe website voor Europa staat er veel minder merchandise beschikbaar tegenover bijvoorbeeld de UK website.

Hieronder worden enkele mooie voorbeelden gegeven. Wanneer je bijvoorbeeld achter items gaat zoeken van Belle en het Beest vind deze op de UK website 39 items, terwijl de Europese website maar 7 items laat zien. 

Hier gaat het nog maar slechts om één voorbeeld, zo is dit voor meerdere zaken dat je een groot verschil ziet tussen de UK website en de EU website. 
Via deze petitie wilt men graag het volgende vragen aan The Walt Disney Company
– Dezelfde releasedatums, uitgezonderd bijvoorbeeld wanneer het echt om exclusieve items voor de UK gaat.
– De EU website krijgt meer voorraad van artikels zoals de UK website.
– Het volledige assortiment is beschikbaar voor zowel UK als EU website.

Was jou dat ook opgevallen dat er nu minder aanbod beschikbaar is sinds de brexit? En kun je je wel in deze standpunten vinden? Klik dan hier om de petitie te tekenen! 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.