Voor de gamer onder ons kan het aftellen beginnen. Nog even en de game Disney Epic Mickey: Rebrushed komt naar verschillende platformen. Zoals de titel al doet vermoeden draait deze game rond Mickey Mouse als hoofdpersonage


Disney Epic Mickey: Rebrushed

De game is eigenlijk een vernieuwde versie van de eerdere Epic Mickey game dat in 2010 werd uitgebracht.

Disney Epic Mickey: Rebrushed brengt de magie van Disney tot leven in een levendige 3D-platformgame. Deze prachtige remake stuurt Mickey Mouse op een epische reis door Wasteland, een rijk van vergeten Disney-personages. Als Mickey duik je in een fantastische wereld en geef je, gewapend met verf en thinner, vorm aan je avontuur en het lot van deze alternatieve wereld.

Elke streek van je magische kwast telt! Gebruik verf om schoonheid en harmonie te herstellen of verdunner om je omgeving te veranderen en verborgen geheimen te onthullen. Jouw keuzes beïnvloeden het lot van Mickey en veranderen de uitkomst van deze artistieke odyssee. Word jij de epische held die Wasteland nodig heeft?

Ontmoet verschillende iconische personages zoals Oswald the Lucky Rabbit, Walt Disney’s eerste creatie, terwijl je tussen landen reist in Wasteland. Verzamel virtuele Disney-pins, ga creatieve uitdagingen aan en onthul geheimen, allemaal terwijl je klassieke platformlevels verkent die geïnspireerd zijn op animatiefilms en korte films.

Oorspronkelijk bedacht door Warren Spector, opnieuw vormgegeven door Purple Lamp, Disney Epic Mickey: Rebrushed gebruikt ultramoderne visuals en verbeterde besturing om een geliefde klassieker nieuw leven in te blazen. Ervaar nieuwe bewegingsvaardigheden voor Mickey, zoals dash, ground pound en sprinten. Het meeslepende verhaal van de game maakt het tot een onvergetelijk avontuur voor zowel oude fans als nieuwkomers. Sluit je aan bij Mickey Mouse en ontrafel de mysteries van Wasteland in dit eerbetoon aan de nalatenschap van Disney.

  • Verken een opnieuw vormgegeven Wasteland, vol tijdloze Disney-personages en -verhalen
  • Gebruik het magische penseel: Verf om te creëren, verdunner om te veranderen. Elke keuze vormt je verhaal
  • Ontmoet Oswald the Lucky Rabbit, de originele ster van Disney, in een rijke, verhaalgedreven wereld
  • Geniet van geavanceerde gameplay met nieuwe vaardigheden en verbeterde visuals in een klassieke omgeving
  • Mickey heeft nieuwe moves zoals dash, ground pound en sprinten
    Zeer herspeelbaar met meerdere eindes op basis van je unieke speelstijl en beslissingen

Vanaf 24 september 2024

De game kun je spelen vanaf 24 september 2024 en dit voor verschillende platformen. Pc, PlayStation 5 en 4, Xbox Series X|S en One, en Nintendo Switch.

Nieuwe trailer

Met de aankondiging die deze week kwam dat de game vanaf 24 september 2024 te spelen zal zijn, volgde er ook opnieuw een nieuwe trailer.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.