Ben jij één van de meer dan 10 miljoen abonnees van Disney’s nieuwe streamingdienst, Disney+?
Waarschijnlijk zul je dan ook wel een warm hart dragen aan Disney of dol zijn van een bepaalde content dat Disney+ aanbied.

Express VPN hield onlangs een recent onderzoek om uit te zoeken wat mensen van hun abonnement vinden van Disney+.
Is het enkel om even bepaalde content te bekijken, of misschien zijn mensen juist aangemeld om het eens te bekijken. Maar wat de grote vraag is, zijn er daadwerkelijk mensen die voor lange tijd of zelfs lange onbepaalde tijd een abonnement bij Disney+ willen behouden?

Men vroeg 1500 Disney+ abonnees naar hun kijkgedrag en persoonlijke meningen over Disney+. Men was hierin vooral benieuwd of men wel hun abonnement zou behouden en waar ze het meest, of juist minst enthousiast over zijn.

Wij delen met jullie de resultaten..

Volgens de Express VPN-enquête zijn Disney+ abonnees het meest enthousiast over de Disney Classics (48,2%), gevolgd door originele inhoud zoals The Mandalorian dat op de tweede plaats volgt (20%).

De Marvel films(11,87%), Pixar films (11,6%), Star Wars (5,8%) en National Geographic (2,53%) kwamen ook voor op de resultaten, maar verderop in de lijst.

Wat ook heel duidelijk naar voor kwam in het onderzoek was dat 81,07% van de Disney+ abonnees toegaf dat nostalgie één van de belangrijkste redenen was waarom ze ervoor kozen om zich op Disney+ te abonneren. Van originele Disney Channel-shows zoals Lizzie McGuire en That’s So Raven tot Disney Cartoons zoals TaleSpin en Darkwing Duck.

Hoewel de enquête positieve feedback heeft getoond onder de 1500 Disney+ abonnees die hebben deelgenomen, lijkt het erop dat niet iedereen van plan is het abonnement op lange termijn te behouden.

Express VPN vroeg zelfs hoe waarschijnlijk de huidige abonnees hun Disney+ abonnement in de komende 6 maanden zullen annuleren. En dit waren de resultaten:

23% zei Zeer waarschijnlijk
11% zei enigszins waarschijnlijk
12% zei enigszins onwaarschijnlijk
54% zei Zeer onwaarschijnlijk

En hoe zit het met jullie? Behoud jij je abonnement of denk je dat je over 6 maanden ook geen Disney+ abonnement meer bezit?

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.