Disney heeft onlangs, op 9 februari 2021 om precies te zijn, een patent ingeleverd om een unieke ervaring voor hotel gasten in hun kamer te laten beleven. Met dit patent wilt The Walt Disney Company zijn nieuwste idee beschermen. 
Het patent zal waarschijnlijk hierdoor gebruikt worden in de toekomst in alle Disney Parken wereldwijd die hotels gevestigd hebben. De vraag is enkel dan nog of deze voor nieuw gebouwde hotels dan zal zijn, of dat deze op termijn bij reeds bestaande hotels zal toegevoegd worden.

Wanneer we aan een Disney kamer denken weet je dat deze niet specialer is als andere hotel kamers. Hier wilt Disney wat aan doen, zodat je niet alleen buiten de hotel kamers kunt genieten van Disney magie, maar gasten zo ook een unieke ervaring beleven vanaf hun hotel kamer en hierdoor een Disney hotel kamer ook specialer zal zijn en dit gasten zal stimuleren om eerder in een Disney hotel te verblijven.

Als we de aanvraag van het patent vertalen zegt dit het volgende:
“Een showsysteem of in-room entertainment of show-systeem dat is geconfigureerd om boeiende en meeslepende multimediashows of presentaties te bieden en bijna elke ruimte (of “kamer” en) die wordt gedefinieerd door een of meer muren. Het showsysteem in de kamer omvat doorgaans een controller voor het selectief bedienen van een weergaveapparaat (bijv. Een televisie of iets dergelijks), een videoprojector, een audiosysteem (bijv. Een of meer luidsprekers) en andere showcomponenten (bijv. Een of meer lichten). , een ventilator, een mechanisch apparaat, enzovoort). Media-inhoud is vooraf gedefinieerd voor de kamer en de controller werkt (zoals in reactie op het activeren van een schakelaar of afstandsbediening die de vorm kan aannemen van een showprop die wordt geactiveerd door iemand in de kamer) om de media-inhoud te dienen om een ​​verhaal te vertellen en / of transformeer de ruimte op magische wijze in een multidimensionale en meeslepende entertainmentruimte.”

Verschillende diagrammen tonen een Disney hotel gast als voorbeeld die geniet van inhoud in een kamer (ten minste één muur) met meeslepende elementen zoals een ventilator, projector, lichten en afbeeldingen. De ” Media-inhoud is vooraf gedefinieerd voor de kamer of wordt in realtime aangeboden om bij de kamer te passen, en de controller werkt (bijvoorbeeld als reactie op een triggerschakelaar of een afstandsbediening die de vorm aanneemt van een showprop die wordt geactiveerd door iemand in de kamer) om de media-inhoud te dienen om een ​​verhaal te vertellen en / of de ruimte op magische wijze te transformeren in een multidimensionale en meeslepende entertainmentruimte. “

Het zal afwachten zijn voor we eerste echte beelden zullen te zien krijgen als men dit patent degelijk in een hotel kamer uitvoert. 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.