De algemene blog van de Disney Parken, ook wel de Disney Parks Blog genoemd heeft vandaag ons voor de eerste keer een kijkje gegeven en gedeeld met Tom Holland die in zijn rol kruipt als Peter Parker (Spiderman), voor de attractie Web Slingers: A Spider Man Adventure welke binnenkort geopend zal worden in twee verschillende Disney Parken, namelijk in het Disneyland Resort in Californië en in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs. Wanneer deze precies zullen openen is momenteel nog ‘top secret’.

In het filmpje hieronder deelt Tom Holland meer details over zijn rol in de attractie en zijn enthousiasme om met Walt Disney Imagineering samen te werken om dit deel van het Marvel Cinematic Universe tot leven te brengen.

In de WEB Workshop zien gasten de uitvindingen van Peter Parker en de rest van het WEB Tech-team, inclusief de Spider-Bots, die zijn ontworpen als robotachtige sidekicks die alles kunnen bouwen wat een superheld nodig heeft. Maar als Peters demonstratie mislukt, komen de Spider-Bots vast te zitten in een replicatielus, waardoor er nog meer Spider-Bots ontstaan!

Gasten zullen een 3D-bril moeten opzetten en op hun missie gaan om het WEB Slinger-voertuig te testen, dat lichaamsbewegingen en gebaren herkent om rijders te helpen webben net als Spider-Man te kunnen slingeren.

Wil je zelf meer info over het nieuwe Marvel land in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs en over deze attractie? Klik dan hier

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.