Oooh wat kijken we er al enorm naar uit! Binnenkort verschijnt op Disney+ een reboot van Chip ‘n’ Dale Rescue Rangers. De film zal gecombineerd gaan met animatie, CGI en live action en er zullen ook nog veel andere personages uit andere Disney films verschijnen zoals Roger Rabbit (ja je hoort het goed), Dagobert Duck en nog veel meer!

De film is gebaseerd op de Chip ‘n’ Dale Rescue Rangers uit de jaren 1980 en 1990. De film mag je gerust als een sequel zien, want de film is eigenlijk een vervolg op het verleden.

Opvallend zijn de vele characters die echt nostalgie brengen uit die periode. Uiteraard zijn Dottie, Monterey Jack en Zipper ook aanwezig die altijd trouw aan de zijde van Knabbel en Babbel (Chip & Dale) staan. Ook keren verschillende schurken terug die we al kennen vanuit de jaren 80 en 90.
Alsof dit nog niet genoeg is en de nostalgie al volledig naar boven brengt zullen ook personages die in de jaren 80 en 90 hot waren hier soms een klein rolletje in krijgen. Denk zo bijvoorbeeld aan Roger Rabbit en Dagobert Duck.

“In Chip ‘n Dale: Rescue Rangers leven Chip en Dale tussen tekenfilms en mensen in het moderne Los Angeles, maar hun leven is nu heel anders. Het is decennia geleden dat hun succesvolle televisieserie werd geannuleerd en Chip (stem van komiek John Mulaney) is bezweken aan een leven van huiselijkheid in de buitenwijken als verzekeringsverkoper. Dale (stem van Andy Sandberg uit Brooklyn 99 ) heeft ondertussen een CGI-operatie ondergaan en werkt op het nostalgische congrescircuit, wanhopig om zijn gloriedagen opnieuw te beleven. Wanneer een voormalige castmate op mysterieuze wijze verdwijnt, moeten Chip en Dale hun verbroken vriendschap herstellen en het opnieuw opnemen tegen hun Rescue Rangers-detectivepersonages om het leven van hun vriend te redden.”

De film zal vanaf 20 mei 2022 exclusief verschijnen op Disney+

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.