Wij als Europeanen gaan uiteraard meestal naar Disneyland Parijs om te genieten van de geweldige magie.
Disneyland Parijs is echter niet het enigste Disney Resort in de wereld, je vind er ook nog twee terug in Amerika, twee in China en eentje in Japan.

De grootste is absoluut wel Walt Disney World, het 2de park dat geopend werd door Disney.
Het Walt Disney World Resort, in de volksmond bekend als Walt Disney World of Disney World, is een Walt Disney-vakantiebestemming in de buurt van Orlando, Florida in de Verenigde Staten. Het is de grootste en meest bezochte amusementsbestemming van Florida. Het park werd in 1971 geopend en trekt jaarlijks zo’n 52 miljoen bezoekers.

Walt Disney World Resort bestaat uit vier parken, twee waterparken en twee winkel- en entertainmentgebieden. Naast de parken zijn er ook nog zo’n 28 Disney-resorts en hotels aanwezig. Op het sportcomplex Disney’s Wide World of Sports kan men verscheidene sporten beoefenen. Het sportcomplex bestaat uit veel verschillende stadions en sportvelden. Walt Disney World Resort heeft tevens een eigen gratis vervoerssysteem.

Om je een beeld te geven wat er te beleven is in de 4 Disney parken van Walt Disney World bracht men volgende trailer uit. Wij krijgen alvast veel zin om naar daar te gaan bij het zien van de beelden!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.