Goed nieuws voor de fans van Zootopia! Het lijkt erop dat we binnenkort weer op het grote scherm Zootopia kunnen bekijken. En dan hebben we het niet over opnieuw de vorige film bekijken, maar een nieuwe film die er een vervolg op is, en als de geruchten kloppen mogen we er later zelfs nog een derde keer voor naar de bioscoop gaan om zelfs nog een derde film erover te bekijken.

Dit nieuws werd oorspronkelijk uitgelekt door Zootopia stemacteur Tommy “Tinny” Lister (Finnick) bij een ontmoeting met een fan.

Hij zei: “Ik kan je zeker vertellen dat ik nog een Zootopia met Disney doe. We doen er drie … We zijn de grootste film die Disney produceert. De laatste was 240 miljoen. Deze die ik hoor, zal 300 miljoen zijn. Dat is wat ze aan het budget hebben uitgegeven, niet aan de reclame. Maar de film verdiende 2,6 miljard, met merchandising en de box office. ”

Maar blijkbaar kon Lister het de fans niet vertellen, omdat de video van hem die het nieuws deelde bijna onmiddellijk werd verwijderd van sociale media.

Hoewel Walt Disney Studios dit verhaal nog moet bevestigen, hebben we redenen om te vermoeden dat dit waar is. Zootopia zelf eindigde niet op een met bepaald een grote cliffhanger, het eindigde met een volledig gevestigde setting met ontwikkelde personages die groot potentieel bieden voor meer verhalen. Het bleek ook een van de meest succesvolle animatiefilms van Disney ooit te zijn.

The Walt Disney Company is ook zeker nog niet klaar met Zootopia en de merchandise er rond. Een land met een Zootopia-thema is momenteel in aanbouw in Shanghai Disney Resort (klik hier voor meer info over zootopia land).

We zijn alleszins benieuwd en hopen jullie hierover snel nog meer te vertellen!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.