Vanaf 8 januari 2024 zal Disneyland Parijs een gloednieuw evenement presenteren in het Disneyland Park. Deze krijgt de naam Disney Symphony of Colors en start meteen na het kerstseizoen.

Met dit evenement wilt het de meestal donkere en rustigere dagen in Disneyland Parijs aanpakken met een kleurrijk spektakel.

Avondshow
Momenteel voor de avondshow Disney Dreams start kunnen we genieten van Disney D-Light welke een voorshow is voor het grote avondspektakel start. Disney D-Light was een voorshow dat gepresenteerd werd in het teken van 30 jaar Disneyland Parijs. Deze loopt intussen helaas na meer als een jaar ten einde. Met Halloween en Kerst zullen er nog voorshows komen in het teken van deze seizoenen, maar vanaf januari zou dan enkel de avondshow Disney Dreams nog overblijven.

Disneyland Parijs zal vanaf 8 januari 2024, net na het kerstseizoen alsnog een voorshow presenteren. Beter nog, met een gloednieuwe voorshow namelijk Disney Symphony of Colors. Tijdens deze voorshow zul je het gevoel krijgen dat dankzij projecties, lichten en gesynchroniseerde drones er geanimeerde paradewagens boven in de lucht rijden.

Podium shows
Doorheen de dag zullen vanaf 10 februari naast een speciale korte avondshow ook nog een podiumshow overdag meerdere keren worden opgevoerd voor het kasteel van Doornroosje.  Tijdens de show zullen in de hoofdrollen onze Disney vrienden als Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en vele andere geliefde Disney- en Pixar-personages, zoals Timon (The Lion King), Joy (Inside Out) en Mirabel (Encanto) te zien zijn. Voor Mirabel uit Encanto is het overigens de eerste keer dat ze te zien zal zijn tijdens een show van Disneyland Parijs.

Speciale decoraties
Wanneer men richting eind januari alle decoraties rond het kerstseizoen zal weghalen, zullen er speciale kleurrijke decoraties doorheen Main Street USA aangekleed worden in het teken van Disney Symphony of Colors. De bedoeling van Disney is om de omgeving om te zetten in een bloemrijke omgeving, met alle prachtige kleuren van de natuur tijdens de meestal kleurloze wintermaanden.

Tot hiertoe lijkt het erop dat dit enkel tijdens de eerste maanden van het jaar 2024 zal spelen, het is nog niet volledig bekend of Disney Symphony of Colors ook later in de lente en zomer verder gezet zal worden.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.