The Walt Disney Company heeft zojuist een speciale gerestaureerde en geremasterde 4K Ultra HD Blu-ray-release aangekondigd van de eerste animatiefilm van Walt Disney Animation Studios – Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Deze nieuwe Disney100-editie komt uit op 10 oktober.

100 jaar Disney
Deze release komt als onderdeel van Disney’s 100e verjaardagsviering en volgt op de recente restauratie van Disney Animation’s Cinderella, dat eerder dit jaar uitgebracht werd in 4K UHD. Om de film te remasteren, gebruikt het restauratieprogramma nieuwe scans van het originele nitraatnegatief en de creatieve input van Disney Animation-experts Eric Goldberg en Michael Giaimo (productieontwerper van Wish, Frozen, Frozen 2 en Pocahontas) om de 4K UHD te maken.

Vele generaties hebben al genoten van het magische verhaal, de gedenkwaardige muziek en de onvergetelijke figuren van Walt Disney’s Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen.
De mooie en vriendelijke prinses Sneeuwwitje bekoort iedereen in het koninkrijk, op één persoon na: haar jaloerse stiefmoeder, de Koningin. Wanneer de Toverspiegel verklaart dat Sneeuwwitje de mooiste van het
land is, moet ze het bos invluchten, waar ze zich ontfermt over de lieve zeven dwergen: Doc, Niezel, Grumpie, Giechel, Bloosje, Dommel en Stoetel. Maar wanneer de Koningin Sneeuwwitje misleidt met een betoverde appel kan slechts de kus van haar ware liefde haar redden!

 

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.