Je favoriete personages uit Disney, Star Wars, Marvel en Pixar zijn nu beschikbaar op stoffen mondmaskers.

Disney doneert tot 1 miljoen dollar aan winst en een miljoen maskers aan achtergestelde en kwetsbare gemeenschappen in de Verenigde Staten.
Disney zal tot 1 miljoen dollar aan winst schenken aan MedShare, een non-profitorganisatie die medische benodigdheden en apparatuur levert aan gemeenschappen over de hele wereld.

“We realiseren ons dat dit een uitdagende tijd is voor gezinnen en het dragen van elk type masker kan ontmoedigend zijn”, aldus Edward Senior Vice President van Edward Park.

“We hopen dat Disney’s stoffen mondmaskers met enkele van onze meest geliefde personages comfort zullen bieden aan de families, fans en gemeenschappen die zo belangrijk voor ons zijn.”

Disney schenkt ook een miljoen stoffen maskers aan MedShare, zodat ze kunnen worden verspreid onder kinderen en gezinnen in achtergestelde en kwetsbare gemeenschappen in de Verenigde Staten.

“De donaties van Disney zullen een enorme impact hebben in de gemeenschappen die we bedienen”, aldus CEO en president Charles Redding van MedShare.

“Hun bijdrage van een miljoen Disney-gezichtsmaskers van stof zal worden verstrekt aan gezinnen in achtergestelde gemeenschappen en organisaties die de verspreiding van COVID-19 willen beperken, terwijl hun geldelijke donatie zal worden gebruikt om de voortdurende inspanningen van de medische gemeenschap om levensreddende zorg te verlenen die het het meest nodig hebben. ‘

De stoffen mondmaskers worden geleverd in vier pakketten voor slechts 19,99 dollar en bevatten personages als Mickey Mouse en Minnie Mouse, Anna en Elsa, Woody en Buzz Lightyear, The Avengers en Baby Yoda.

Wil jij deze ook graag? Je kunt alvast een pre-order doen op de online shopping website van Disney. Klik hier

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.