Gamers opgelet! Naast Mario Kart wilt Disney ook afkomen met een racegame waar men veel potentieel gaat van verwachten. Deze zal uitgebracht worden voor zowel PC als voor verschillende gameconsoles.

Disney slaat de handen in elkaar met Gameloft en komt met een eigen Free-To-Start racegame zoals je bijvoorbeeld kunt vergelijken met Mario Kart. In deze racegame kun je kiezen en spelen tegen verschillende Disney personages en werelden.

Een ongelooflijke line-up van Disney- en Pixar-personages
Een heleboel figuren van Disney en Pixar zullen toegevoegd worden aan deze game. De personages zijn uitgebreid, van Jack Sparrow tot Mickey Mouse, van Mulan tot Sulley van Monsters & Co, kortom het is een uitgebreid pallet aan keuzes. Elk Disney personage heeft zijn eigen unieke eigenschappen en je kunt hun statistieken nog sterker maken door deze te upgraden. Dankzij deze unieke eigenschappen kun je iets uitspelen tegenover de tegenstander.

Ervaar Disney werelden vanuit een nieuw perspectief
De verschillende race mappen en parcours zijn gebaseerd op de verschillende Disney en Pixar films waardoor je elke keer in een andere Disney wereld kunt spelen. Van de dokken van Pirates of the Caribbean ‘s Pirates Island-baan tot de wildernis van de Jungle Ruins-kaart van The Jungle Book.

Je kunt de game overigens ook spelen met andere vrienden of spelers wereldwijd ipv tegen computer bestuurde tegenstanders. Zo bied deze multiplayer game wel de optie om tot en met 8 vrienden te spelen. Disney Speedstorm zal cross play ondersteunen met de versies op andere platforms.

Op regelmatige basis zal de game ook updates krijgen waar ze dan een ‘event’ rond houden. Denk zo aan nog meer nieuwe personages die toegevoegd zullen worden, nieuwe verzamelobjecten en natuurlijk ook nog meer nieuwe Disney werelden zodat je nooit uitgespeeld geraakt zult worden op deze game.

De game krijgt een release in de zomer van 2022.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.