Disney+ bied al een tijd lang gratis proef abonnementen aan voor dat je abonnee zou worden van Disney’s streamingplatform Disney+.
Sinds deze week viel echter een franse krant als eerste op dat deze proefperiode plots verdwenen is. Het is trouwens niet alleen in Frankrijk, ook in andere landen zoals bijvoorbeeld in Nederland en Amerika is het niet meer mogelijk voor een gratis proefperiode van 7 dagen voor je je abonneert op een abonnement.

Wanneer je je nu wilt registreren voor Disney+ zal men vragen wat je als mailadres en wachtwoord wilt gebruiken en word je daarna doorgestuurd naar de betalingspagina van Disney+.

Voordat je films of series kunt kijken moet je een profiel aanmaken en een abonnement afsluiten. Dat abonnement kost 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar.

Zou het komen door vroege releases van films op Disney+?
Geruchten gaan de ronde dat dit wel eens zou komen doordat men nieuwe films rechtstreeks op Disney+ plaatst ipv het naar de bioscopen uit te brengen tijdens deze corona periode. Ook films die al in de bioscoopzalen draaide kwamen al erg snel beschikbaar op Disney+.
Veel mensen namen daardoor maar een gratis proefabonnement waardoor ze exclusieve content die alleen voor Disney+ abonnees zijn en vroegtijdige films gratis bekijken zonder er een cent aan te spenderen.
Deze zomer zou er zo nog een grote film naar Disney+ komen, die vooral in Amerika wel eens veel mensen zou kunnen lokken die slechts een proef abonnement zouden nemen om gratis naar de film “Hamilton” te kijken. Het zou ergens in 2021 in première gaan in de bioscoop, maar in mei kondigde Disney aan dat het de theatrale release zou overslaan en direct zou gaan streamen op Disney + volgende maand. Dit lijkt een zeer waarschijnlijke zakelijke zet gezien de populariteit van deze Broadway-musical.

Disney+ blijft elke maand steeds voor meer nieuwe inhoud zorgen op Disney+ en ook het aantal abonnees blijft steeds groeien. Abonnees van Disney+ zullen komende periodes nog van meer leuke inhoud kunnen genieten!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.