Disney+ ging deze week nog maar net in premiere in Nederland, Canada en de Verenigde Staten en behaalt al direct de kaap van 10 miljoen abonnees waardoor ze een zeer sterke tegenspeler zijn met deze Disney streamingdienst. Netflix voelt dan ook zeer hard de hete adem van Disney in hun nek hangen.

Door deze stormloop had Disney+ zelfs enkele problemen omdat hun streamingdienst overspoelt werd door bezoekers. Miljoenen mensen verklaarden dat ze niet konden inloggen op Disney + en werden begroet met een foutmelding. Andere problemen zijn problemen met zoeken, het maken van watchlists of zelfs proberen inhoud te bekijken.

Intussen zijn de problemen al weer opgelost bij Disney+ en kan iedereen genieten van alle rijkdom die Disney online heeft staan op hun streamingdienst.

Disney+ gaat sowieso nog groeien. Momenteel is deze streamingdienst enkel toegankelijk in 3 landen. Hier komen zeer snel nog enkele landen bij en in maart 2020 wordt dit uitgerold in West Europa. Of België hier dan ook bij is, is tot hiertoe nog steeds niet bekend.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.