Vandaag bevestigde Carl Weathers op Twitter dat de productie voor het derde seizoen van The Mandalorian dan toch eindelijk gestart is, iets waar veel fans op zaten te wachten. Carl Weather zal hier tevens ook opnieuw zijn rol als Greef Karga opnieuw opnemen. De start van de opnames was aanvankelijk gepland voor april, maar werd uitgesteld omdat de verschillende studios in Los Angeles nog steeds werden gebruikt voor de productie van de Star Wars: Obi-Wan Kenobi- serie, die pas in september af was.

The Mandalorian seizoen 3 is momenteel gepland om ergens volgend jaar terug te keren, na het debuut van zijn eerste spin-off The Book of Boba Fett, die op 29 december 2021 in première gaat.

Na het succes van The Mandalorian  serie waarvan intussen twee seizoenen zijn uitgebracht, heeft Lucasfilm momenteel twee Star Wars- projecten op stapel staan ​​voor Disney+. Dit omvat The Book of Boba Fett met in de hoofdrollen Temuera Morrison en Ming-Na Wen; en Ahsoka met in de hoofdrol Rosario Dawson, die zich beide afspelen in de tijdlijn van The Mandalorian.

The Mandalorian is een liveactionserie in het Star Wars-universum op het streamingplatform Disney+. De serie werd bedacht door Jon Favreau en geproduceerd door Lucasfilm. Hij speelt zich af tussen de films Return of the Jedi en The Force Awakens. Het titelpersonage wordt gespeeld door Pedro Pascal. De serie ging op 8 november 2019 in première en het tweede seizoen bijna een jaar later, op 30 oktober 2020. De serie speelt zich af vijf jaar na de val van het Galactisch Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order. Het volgt een eenzame premiejager in de buitenrand van het sterrenstelsel.

 

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.