Ter ere van de 100ste verjaardag van The Walt Disney Company, brengt Disney de Legacy Animated Film Collection. Deze zal bestaan uit 100 verschillende Disney animatefilms die opnieuw uitgebracht worden op Bluray disc.

Meer dan een filmbox
Op 14 november 2023 zal Disney deze Disney Legacy Animated Film Collection uitbrengen. Hierin zullen 100 animatiefilms die onder The Walt Disney Company opnieuw uitgebracht worden, gebaseerd op voornamelijk Disney en Pixar animatiefilms.
Het zou geen speciale jubileum box zijn als Disney het hier zou bijhouden. Er zijn namelijk nog verschillende extraatjes aan deze box verbonden. Zo is er een genummerd echtheidscertificaat, een lithograph van Disney’s WISH en een kristallen Mickeyhoed met gravering mee inbegrepen in de Disney Legacy Animated Film Collection.

Ondanks er nog geen echte prijs gepubliceerd is zou er wel een serieus prijskaartje aan vasthangen. Men verwacht dat deze collectie een prijskaartje van 1500 dollar (1395 euro) zal hebben. Het is ook nog niet volledig bekend of deze vooral op Amerikaanse bodem verkocht zal worden of deze ook richting Europa en andere werelddelen zal gaan.

Zou jij hem kopen als hij hier uitgebracht word?

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.