Fans van The Night Before Christmas, opgelet!
Er komt een speciaal kookboek uit dat volledig in het thema staat van deze film. Daarnaast bevat het ook verschillende tips voor feestjes in thema van deze film, zowel voor een Halloween feestje, Kerst feest of verjaardagsfeest!

Het boek komt uit op 31 augustus 2021 en telt maar liefst 192 pagina’s. Het boek is momenteel wel enkel in het Engels beschikbaar en kost 40,99 euro op Bookspot. Normaal zou je hem vervolgens begin september ontvangen bij je thuis!

Boordevol eng plezier, The Nightmare Before Christmas Cookbook & Entertaining Guide heeft alles wat je nodig hebt om het perfecte feest te plannen. Is het Halloween? Kerstmis? Je verjaardag? Ongeacht de gelegenheid, dit boek zal je helpen om je volgende diner of evenement van routine in geïnspireerd te krijgen – met een beetje hulp van Jack Skellington, Sally, Sandy Claws en al hun vrienden in Halloween Town.

Dit boek is opgedeeld in twee delen. Deel één bevat meer dan vijftig overheerlijke recepten van voorgerechten tot hoofdgerechten, van desserts tot drankjes geïnspireerd op de film, met opties voor suikervrije, glutenvrije en vegetarische gasten. Deel twee bevat gedetailleerde blauwdrukken en planningsinstructies voor verschillende complete The Nightmare Before Christmas- themafeesten, inclusief creatief knutselen voor doe-het-zelfdecoraties, grappige activiteiten, angstaanjagende gunsten en meer. Repliceer deze evenementen exact of mix en match ideeën om je eigen aangepaste evenement te creëren. Maak het stijlvol en eng of charmant en vrolijk – hoe dan ook, uw gasten zullen gegarandeerd een geweldige tijd hebben. Dit boek barst van de levendige fotografie en gratis downloadbare sjablonen voor uitnodigingen.

Interesse? Bestel hem nu door hier te klikken!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.