Het is weer zover, The Walt Disney Company heeft voor de komende jaren zoveel nieuwe films en shows om uit te geven dat we niet weten waar we het meest enthousiast over zijn. Als onderdeel van hun Investors Day 2020 deelde The Walt Disney Company alle grote films en series die binnenkort in de bioscoopzalen en op Disney+ te zien zullen zijn. We zullen daarom komende dagen jullie op de hoogte stellen van alle nieuwe films die eraan komen.

Bekijk ook al onze vorige berichten:
Pinokkio en Peter Pan live actions komen rechtstreeks naar Disney+

Pixar Films

Luca 
Release in juni 2021

Pixar brengt in 2021 een gloednieuwe film naar de bioscoopzalen. Geregisseerd door Enrico Casarosa en geproduceerd door Andrea Warren, zal de film het publiek meenemen naar een prachtige badplaats aan de Italiaanse Rivièra om een ​​jongen genaamd Luca te ontmoeten terwijl hij een onvergetelijke zomer beleeft met nieuwe vrienden.

Turning Red
Release op 11 maart 2022

In Turning Red ontmoeten fans het meisje Mei. Ze ervaart de onhandigheid van het tiener zijn, met een extra twist: als ze te opgewonden raakt, verandert ze in een gigantische rode panda.

Lightyear
Release op 17 juni 2022

Lightyear, dat vanaf 17 juni 2022 in de bioscoop te zien zal zijn, is het definitieve verhaal van de originele Buzz Lightyear. Ingesproken door
Chris Evans, maak je klaar om met Lightyear naar “Infinity and Beyond!” te gaan.

Soul
Release op 25 december 2020

Wat maakt jou … JIJ? In december introduceert Pixar Animation Studios ‘geheel nieuwe speelfilm Soul Joe Gardner (stem van Jamie Foxx) – een bandleraar uit de middelbare school die de kans krijgt om in de beste jazzclub van de stad te spelen. Maar een kleine misstap brengt hem van de straten van New York City naar The Great Before – een fantastische plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheden, eigenaardigheden en interesses krijgen voordat ze naar de aarde gaan. Vastbesloten om terug te keren naar zijn leven, werkt Joe samen met een vroegrijpe ziel, 22 (stem van Tina Fey), die de aantrekkingskracht van de menselijke ervaring nooit heeft begrepen. Terwijl Joe wanhopig probeert te laten zien wat er geweldig is aan het leven, ontdekt hij misschien wel de antwoorden op enkele van de belangrijkste vragen van het leven. Geregisseerd door Academy Award®-winnaar Pete Docter (Inside Out, Up), mede geregisseerd door Kemp Powers (One Night in Miami) en geproduceerd door Academy Award-genomineerde Dana Murray, p.g.a. (Pixar short Lou), Disney and Pixar’s Soul wordt exclusief op 25 december 2020 gestreamd op Disney+.

Pixar Series

Pixar Popcorn
Release in januari 2021 op Disney+
Pak een snelle snack met Pixar Popcorn, een verzameling minishorts met in de hoofdrol enkele van je favoriete Pixar-personages in geheel nieuwe, hapklare verhalen.

Dug Days
Release tijdens herfst 2021 op Disney+

In de Up spin-off Dug Days ontdekt Dug de gevaren van suburbia zoals puppy’s, vuurwerk en… EEKHOORNS !!

Cars
Release tijdens herfst 2022 op Disney+

Pixar racet volle vaart vooruit met een nieuwe serie die Bliksem McQueen en Mater volgt op een roadtrip door het land. Met nieuwe personages, oude vrienden en fantasierijke bestemmingen

Win or Lose
Release in februari 2023 op Disney+

Win or Lose, Pixar’s allereerste lange animatieserie, die exclusief op Disney + debuteert in februari 2023, volgt een softbalteam uit de middelbare school in de week voorafgaand aan hun kampioenswedstrijd, en elke aflevering wordt verteld vanuit het perspectief van een andere karakter.

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.