Het is weer zover, The Walt Disney Company heeft voor de komende jaren zoveel nieuwe films en shows om uit te geven dat we niet weten waar we het meest enthousiast over zijn. Als onderdeel van hun Investors Day 2020 deelde The Walt Disney Company alle grote films en series die binnenkort in de bioscoopzalen en op Disney+ te zien zullen zijn. We zullen daarom komende dagen jullie op de hoogte stellen van alle nieuwe films die eraan komen.

Bekijk ook al onze vorige berichten:
Pinokkio en Peter Pan live actions komen rechtstreeks naar Disney+
Deze Pixar Films mogen we verwachten in 2021 en 2022
Enchanted en Hocus Pocus krijgen een vervolg film

Marvel Films en Series voor aankomende jaren
Het was een lastig jaar voor Marvel Studios omdat ze door de coronaviruspandemie moesten navigeren. Hun langverwachte films, zoals Black Widow en The Eternals, evenals originele series voor Disney+, The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision, hebben allemaal te maken gehad met productievertragingen.

Vanwege de vertragingen hebben Marvel-fans veel vragen gehad over wanneer ze nieuwe films en series kunnen verwachten.

Disney herhaalde ook nog eens dat zowel Doctor Strange als The Multiverse of Madness en Black Widow een bioscoop release zullen krijgen, zonder dat deze direct op Disney+ gezet wordt.

WandaVision
WandaVision staat gepland om zijn debuut te maken op Disney+ op 15 januari! Marvel bracht hierbij ook al een geweldige trailer vrij om mensen warm te maken voor deze nieuwe serie.

Loki
Marvel gaf ons ook een kijkje in de langverwachte serie die rond het personage Loki zal draaien. Deze serie wordt beschreven als een spannende misdaadserie. We zijn er zeker van dat dit net zo mysterieus zal zijn als Loki zelf! Ook hier bracht Marvel al een trailer uit over wat we ongeveer mogen verwachten van deze serie.

Black Widow
Black Widow is officieel in de bioscoop te zien vanaf 7 mei 2021. Deze film zou normaal al in het voorjaar van 2020 in de bioscopen gedraaid hebben, maar door de corona pandemie is deze datum al een paar keer verschoven.

Falcon and the Winter Soldier
“De erfenis van dat schild is ingewikkeld.” The Falcon and the Winter Soldier, een originele serie van Marvel Studios, is te zien vanaf 19 maart 2021 op Disney+. Deze serie werd door Kevin Feige omschreven als een Marvel film die simpelweg in zes delen is opgedeeld. Dit zal natuurlijk het verhaal van Bucky en Sam volgen terwijl ze worstelen met wat ze moeten doen nadat de originele Captain America is verdwenen.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Deze film is men nog aan het opnemen in Australië, en hoewel we geen trailer hebben gekregen, zijn fans nog steeds enthousiast over nieuws over deze nieuwe Marvel-film. Dit zal Shang-Chi introduceren in de Marvel MCU en doorgaan met het toevoegen van meer diversiteit aan de MCU.
De productie is klaar, maar er moet nog veel gebeuren in de postproductie voordat fans deze film kunnen zien.

I Am Groot
Groot, de favoriete Guardian of the Galaxy, krijgt zijn eigen serie die natuurlijk op Disney+ wordt gelanceerd!

Ironheart
Ironheart, waar de fans al veel rond speculeerde, krijgt zijn eigen serie op Disney+, werd bevestigd door Kevin Feige.
Deze serie volgt op de gebeurtenissen van Avengers Endgame, maar er zijn op dit moment niet veel andere details vrijgegeven. Hopelijk krijgen we binnenkort een releasedatum

What if…?
Marvel’s What If …? -serie is echt spannend omdat het door middel van animatie alles zal verkennen dat zou kunnen of kunnen zijn in het universum van Marvel. Deze serie werd aanvankelijk aangekondigd toen Disney+ voor het eerst werd gelanceerd en de eerste kijk op de serie is erg spannend.

She-Hulk
Mark Ruffalo keert terug in deze serie die natuurlijk rechtstreeks naar Disney+ gaat en zal de stripheld She-Hulk zelf volgen!

Moon Knight
Moon Knight, een originele serie over een complexe burgerwacht, komt binnenkort naar Disney+

Fantastic Four
Een Fantastic Four film werd bevestigd, maar er is geen aankondiging gedaan over de cast, hierdoor blijven Marvel fans nog in twijfel omdat velen zich afvragen of Emily Blunt en haar echtgenoot John de rollen zullen spelen in de leidende familie van Marvel.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Ant-Man 3 kreeg eindelijk een grote aankondiging toen een officiële titel van de film werd vrijgegeven. Alle hoofdrolspelers hernemen hun rol, en we kunnen niet wachten om te zien welke capriolen Ant-Man kan spelen terwijl we doorgaan met het uitbreiden van complexe concepten binnen Marvel’s MCU.

Thor: Love and Thunder
Academy Award-winnende acteur Christian Bale zal zich bij de cast van Thor: Love and Thunder voegen als de slechterik Gorr the God Butcher. In de bioscoop op 6 mei 2022.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special
De beste aankondiging van de avond was dat James Gunn een vakantiespecial zou leiden met de favoriete Guardians van iedereen! Dit wordt gefilmd terwijl de productie van de nieuwste Guardians-film plaatsvindt. In 2022 wordt deze toegevoegd aan Disney+

Armor Wars, Featuring War Machine
Don Cheadle keert terug als James Rhodes alias War Machine in Armor Wars, een originele serie die naar Disney+ komt. Een klassiek Marvel-verhaal over de ergste angst van Tony Stark die uitkomt: wat gebeurt er als zijn technologie in verkeerde handen valt?

Secret Invasion
Deze Disney+ original brengt Nick Fury terug, dus dit is een bevestiging van de geruchten over Nick Fury serie die al een tijdje de ronde deden. We zijn blij om het te zien, maar aangezien het zich nog in de vroege ontwikkelingsfasen bevindt, is er nog geen echt nieuws..

Hawkeye
Originele Avenger Jeremy Renner keert terug naar de hoofdrol als Hawkeye, samen met de bekende boogschutter uit de Marvel strips, Kate Bishop gespeeld door de geweldige Hailee Steinfeld.

Captain Marvel 2
Brie Larson keert terug als Carol Danvers in Marvel Studios ‘Captain Marvel 2, geregisseerd door Nia DaCosta. Mevrouw Marvel, Iman Vellani en Monica Rambeau zullen zich bij de cast voegen, gespeeld door Teyonah Parris van WandaVision.
Captain Marvel 2 vliegt naar de bioscoop op 11 november 2022

The Eternals
Marvel laat weten dat men inderdaad ook bezig is met een nieuwe groep helden die de naam The Eternals krijgen. Hoe of wat is momenteel nog geen informatie over bekend.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Doctor Strange In The Multiverse of Madness, debuteert op 25 maart 2022. Met in de hoofdrollen Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor en Xochitl Gomez als America Chavez. Geregisseerd door Sam Raimi, sluit de film aan bij WandaVision en de volgende Spider-Man-film.

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.