In 2019 werden we door Disney wel erg verwend.
Ze brachten maar liefst 3 live-action films uit van bestaande Disney klassiekers. Zo konden we genieten van Dumbo, Aladdin en The Lion King, welke ineens tot de populairste live-action Disney films behoorde.

Ook Marvel wist in 2019 flink zijn best te doen. Zo kregen we Marvels Avengers: End Game te zien en Captain Marvel. Deze vestigde zelfs records in de box office van 2019.

Tot slot mogen we dan ook nog niet vergeten dat Disney ook nog de langverwachte en tevens succesvolle vervolgen van Toy Story (Toy Story 4) en Frozen (Frozen 2) uitbrachten.

Na dit prachtige jaar zou je haast denken dat 2020 niet beter kan worden. Niets is minder waar nochtans. Ook in 2020 zullen we verwend worden met leuke Disney films. Wij overlopen ze even met jullie..

1. Underwater (Vanaf 10 januari 2020 in de bioscoop)

Underwater is een opkomende science-fiction thrillerfilm met Kristen Stewart, Vincent Cassel, Jessica Henwick, John Gallagher Jr., Mamoudou Athie en T.J.

2. The call of the wild (Vanaf 21 februari 2020 in de bioscoop)

The Call of the Wild is een aankomende live-action CGI-geanimeerde avonturenfilm, gebaseerd op de roman The Call of the Wild van Jack London uit 1903. Het zal ook een remake zijn van de film uit Twentieth Century Pictures uit 1935. Harrison Ford sterren.

3. Wendy (Vanaf 28 februari 2020 in de bioscoop)

Deze film volgt een meisje, verdwaald op een mysterieus eiland, dat vecht om haar familie, haar vrijheid en de geest van jeugd te redden.

4. Onward (Vanaf 6 maart 2020 in de bioscoop)

Verderop volgt het verhaal van twee tiener elfbroers, Ian en Barley Lightfoot (gespeeld door Tom Holland en Chris Pratt) die op reis gaan om te ontdekken of er nog wat magie over is, zodat ze een laatste dag met hun vader kunnen doorbrengen, die helaas stierf toen ze te jong waren om hem te herinneren.

5. Mulan (Vanaf 27 maart 2020 in de bioscoop)

Deze live-actieversie van de Disney Animated Classic, Mulan, volgt het verhaal van een onverschrokken vrouw, gespeeld door Liu Yifei, die zichzelf vermomt als een man om haar vader te redden van het dienen in het leger.

6. The New Mutants (Vanaf 3 april 2020 in de bioscoop)

The New Mutants is de dertiende en laatste aflevering in de X-Men-filmserie.

7. Antlers (Vanaf 17 april 2020 in de bioscoop)

Antlers is een opkomende bovennatuurlijke horrorfilm die een mysterieus wezen volgt dat uit zijn opsluiting ontsnapt en een klein stadje in Oregon verwoest.

8. Black Widow (Vanaf 1 mei 2020 in de bioscoop)

Het superheldenkarakter van Scarlett Johansson, Black Widow, krijgt eindelijk haar eigen film als Natasha Romanoff (ook bekend als Black Widow).

9. The Personal History of David Copperfield (Vanaf 8 mei 2020 in de bioscoop)

Deze film is gebaseerd op de Victoriaanse tijdperk-roman David Copperfield van Charles Dickens en speelt de hoofdrol in Dev Patel, Peter Capaldi, Hugh Laurie, Tilda Swinton en Ben Whishaw.

10. The Woman in the Window (Vanaf 15 mei 2020 in de bioscoop)

Een psychologische spanning die het personage volgt, Dr. Anna Fox, als ze iets ziet dat ze niet zou moeten. De familie Russell lijkt de perfecte clan te zijn die aan de overkant leeft, maar Dr. Anna Fox denkt daar anders over.

11. Artemis Fowl (Vanaf 29 mei 2020 in de bioscoop)

Artemis Fowl is een serie van acht science-fiction fantasy-romans. Het volgt het verhaal van een twaalf jaar oud brein, Artemis Fowl, die net een ondergrondse wereld heeft ontdekt, bestaande uit gewapende, gevaarlijke en hightech feeën. Uiteindelijk ontvoert hij een van hen en houdt haar vast voor losgeld in een poging het fortuin van zijn familie te herstellen.

12. Soul (Vanaf 19 juni 2020 in de bioscoop)

Deze Disney Pixar-film volgt een muziekleraar op de middelbare school die ervan droomt ooit te spelen in de legendarische jazzclub New York, The Blue Note. Het zal Jamie Foxx en Tina Fey in de hoofdrol spelen.

13. Free Guy (Vanaf 3 juli 2020 in de bioscoop)

Deze aankomende sciencefiction-actie-komediefilm in 2020 zal Ryan Reynolds in de hoofdrol spelen als een bankier ontdekt dat hij eigenlijk een achtergrondpersonage is in een “open-wereld-videogame”, genaamd Free City, die binnenkort offline zal gaan.
Het wordt geproduceerd door 20th Century Fox en gedistribueerd door Walt Disney Studios Motion Pictures.

14. Jungle Cruise (Vanaf 24 juli 2020 in de bioscoop)

Deze Disney-film uit 2020 is gebaseerd op de klassieke Disney-attractie en speelt de hoofdrol in Dwayne Johnson, die ook de film produceert, evenals Emily Blunt en Jesse Plemons.

15. Empty Man (Vanaf 8 augustus 2020 in de bioscoop)

Deze film volgt het spoor van een vermist meisje, terwijl een ex-agent deze geheime groep tegenkomt die een bovennatuurlijke geest probeert op te roepen.

16. The One and Only Ivan (Vanaf 14 augustus 2020 in de bioscoop)

Gebaseerd op een boek dat gebaseerd is op gebeurtenissen uit het echte leven, volgt het het verhaal van een zilverruggorilla, die Ivan heet, en in een kooi in een winkelcentrum woonde.

17. The Kingsman (Vanaf 18 september 2020 in de bioscoop)

Een man moet tegen de tijd racen om het ergste criminele brein van de geschiedenis te stoppen als ze besluiten samen te komen en een oorlog uit te stippelen, die mogelijk miljoenen mensen teniet kan doen en de hele mensheid kan vernietigen.

18. Death on the Nile (Vanaf 9 oktober 2020 in de bioscoop)

Death on the Nile volgt rechercheur Hercule Poirot terwijl hij de moord op een jonge erfgename onderzoekt aan boord van een cruiseschip op de Nijl.

19. Everybody’s Talking About Jamie (Vanaf 23 oktober 2020 in de bioscoop)

Everybody’s Talking About Jamie is een opkomende Brits-Amerikaanse muzikale dramafilm, gebaseerd op de musical met dezelfde titel.

20. The Eternals (Vanaf 6 november 2020 in de bioscoop)

Marvel zet de sage van The Eternals voort met een met sterren bezaaide cast waaronder Angelina Jolie, Kit Harrington, Richard Madden, Salma Hayek, Gemma Chan en meer!

21. Deep Water (Vanaf 13 november 2020 in de bioscoop)

Een verliefd paar dat verliefd is geworden, begint dodelijke hersenspelletjes tegen elkaar te spelen, waardoor ze de mensen om hen heen zien sterven.

22. Raya and the Last Dragon (Vanaf 25 november 2020 in de bioscoop)

Raya and the Last Dragon is een opkomende animatiefilm die zich afspeelt in een opnieuw bedachte aarde, bewoond door een oude beschaving. Het volgt een krijger genaamd Raya, die vastbesloten is de laatste draak te vinden.

23. West Side Story (Vanaf 18 december 2020 in de bioscoop)

West Side Story is een aankomende filmversie van de Broadway-musical met dezelfde naam.

Naar welke film kijk jij het meeste uit?

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.